kút

Tudtad? Napi egy menü áráért üzemeltethető egy komplett kút!

A benzinkutak üzemeltetése jelentős költségekkel jár: ott a rezsi, a különböző hatósági díjak, a javítási és a karbantartási kiadások, és persze a sornak hosszú még a vége. A jelenlegi, kissé kilátástalan helyzetben – amit az ársapka teremtett – ezek a díjak csak még nagyobb, nyomasztóbb terhet helyeznek a benzinkutakra. 

Pedig jóval költséghatékonyabban is működtethető egy töltőállomás! 

Az App&Tank-nak köszönhetően akár napi egy menü áráért is üzemeltethető egy komplett kút. 

Hihetetlennek hangzik? Pedig igaz! Az innováció egy olyan működési alternatívát kínál, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a töltőállomás üzemelni tudjon, sőt a teljes back office kiváltható vele. 

Az App&Tank-kal lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ráadásként még a benzinkút hirdetésével sem kell foglalkozni, mert az App&Tank reklámfelületének köszönhetően ezt is gond nélkül elvégzi.

Hogyan működik az App&Tank?

A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A töltőállomáshoz érve csak be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

De nem csak felhasználóként, töltőállomás tulajdonosként is rém egyszerű az innováció használatba vétele. Csak jelentkezni kell, majd élesben próbára is lehet tenni az App&Tank rendszerét. Ezután a rendszer üzembe helyezése már gyerekjáték!

A fejlesztés a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! 

Ne feledd, az App&Tank nem csak tankolóautomata, hanem komplett rendszer a kutak számára. Másra nem lesz szükséged!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük