Bajban van a benzinkutad? Így tedd nyereségesebbé!

November közepén a kútüzemeltetőket hidegzuhanyként érte a hír, hogy a 95-ös benzint és a gázolajat maximum 480 forintért árusíthatják. 

Az árak befagyasztása az értékesítést azonnal veszteségessé tette, azonban sem a szabályozás megszegése, sem az üzemelés leállítása nem kínált erre a helyzetre jó megoldást. Amely töltőállomások nem tudtak eleget tenni az előírásoknak, kötelesek voltak üzemszünetet jelenteni. Mindez azonban nem azt jelentette, hogy az adott kút ideiglenesen zárva tartott, ugyanis jelentkezhettek azok, akik átvennék a szüneteltetést bejelentő, illetve a NAV-árellenőrzésén megbukott, egy naptól fél év bezárásra ítélt kutakat. 

A rendhagyó helyzet jobban megmutatta, mint eddig bármikor, hogy a fennmaradásért bizony harcolni kell! 

Benzinkút tulajdonosként muszáj megtenned mindent annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb nyereséggel üzemeljen a vállalkozásod, hogy egy ilyen helyzet, ne a vállalkozásod végét jelentse. 

Már csak egy kérdés maradt: mégis hogyan minimalizálhatók a kiadások és miként maximalizálhatók a bevételek? 

Tartozzon a te kutad is a jövő töltőállomásai közé!

Tartanod kell a lépést a technológiai fejlesztésekkel, ha sikeres, jól működő vállalkozásra vágysz. 

Mondj búcsút a készpénznek és a bankkártyának! 

A mobilos fizetés korát éljük. Ne maradj le, most beruházás nélkül meglépheted ezt az innovációt!

Az App&Tank bármelyik tankolóautomatánál jóval gyorsabb. A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, ahova a kártyaadatokat előre felvihetik. Így a benzinkúton csak néhány mobilos kattintás, és véget is ért a tankolás!

Az alkalmazásnak köszönhetően a kutadon akár a nap 24 órájában átállhatsz az applikációs fizetési módra. A bolt függetlenedhet a töltőállomástól, az üzletbe pedig elég egy egyszerű kassza, nem kell a benzinkutakon használatos drága rendszerre költeni.  

De akár bevezethetsz egy App&Tank sávot is, amikor csak mobiltelefonnal lehet fizetni. Ezáltal könnyedén non-stop üzemmódra állhatsz át. 

Az App&Tank egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi az üzemelést, illetve a felhasználók által tapasztalt előnyöknek köszönhetően népszerűbbé teszi a töltőállomásodat. 

A megbízható, könnyű és várakozásmentes tankolás garantált az App&Tank applikációval. Tedd próbára az alkalmazást a saját benzinkutadon!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük