Fotó, jóváhagyás és már kész is a tankolás – ez az App&Tank

Manapság mindenki siet. Munka után mindenki szeretne gyorsan túlesni az olyan kötelező körökön, mint a bevásárlás, a csomagok átvétele vagy a tankolás. Érthető, hiszen a kevés kis szabadidejüket nem sokan szeretnék azzal tölteni, hogy egy sorban várakoznak.

A fogyasztói igényekre reagálva a várakozási időt egyre több helyen azáltal csökkentik, hogy automatizálják a folyamatokat. A bevásárlóközpontokban elterjedtek az önkiszolgáló kasszák, a kisméretű csomagok a legközelebbi csomagpontokon átvehetők, a töltőállomásokon pedig megjelent az App&Tank.

Mi az App&Tank?

Az App&Tank egy olyan alkalmazás, amellyel a töltőállomásokon gyorsan és érintésmentesen, mobillal lehet fizetni. Az applikáció modern és kényelmes alternatívája a hagyományos készpénzes és bankkártyás fizetési módoknak.

Hogyan használható az applikáció?

A felhasználónak le kell töltenie az alkalmazást a telefonjára, majd regisztrálnia kell. A mobilos alkalmazásba előre felvihetők a bankkártyaadatok, így a benzinkútra érve már csak be kell olvasni a kútoszlopon található QR-kódot, majd pillanatok alatt, néhány kattintással át is lehet esni a fizetési procedúrán. Ezután már csak egy jóváhagyásra van szükség ahhoz, hogy ki legyen fizetve az üzemanyag, és indulhat is a tankolás.

Ahogy befejeződött a töltés, az autós már tovább is hajthat, anélkül, hogy egy percig is feltartaná a mögötte várakozókat.

Az App&Tank nemcsak a tankolást könnyíti meg, hanem a kiadásokat is átláthatóbbá teszi. Az alkalmazás ugyanis egy olyan felületet biztosít, ahol könnyedén monitorozhatók az üzemanyagköltségek, ezáltal pedig számontarthatók a kiadások.

Az App&Tank elhozta a várakozásmentes tankolást a töltőállomásokra!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük