Önállóan működő benzinkút? Közelítünk az álomhoz!

A technológiai innovációk a legtöbb iparágban, így a benzinkúttechnika terén is egyre inkább afelé irányulnak, hogy minél automatizáltabban működjenek a folyamatok. De elképzelhető vajon napjainkban egy személyzet nélküli töltőállomás? Tudd meg cikkünkből, hol tartunk!

Tankolóautomata

Az automatizált töltőállomás egyik fontos alkotóeleme a tankolóautomata. A készülék megbízhatóságot és ellenőrizhetőséget kínál. A gépezet az üzemanyag felhasználását nyomon tudja követni, ezáltal jelentősen leegyszerűsíti az alkalmazottak adminisztrációs feladatait. Az automata adott időszak információit gyűjti össze, amelyek lekövethetők a számítógépre telepíthető szoftverrel.

Biztonsági rendszer

A biztonságról és a kockázatos események megakadályozásáról ma már automatizált videórendszer gondoskodhat. A rendszerhez applikáció is társul, amely segítségével a nap 24 órájában bárhonnan, akár telefonról is ellenőrizhető, hogy mi történik a benzinkúton.

Egyes videórendszerek minden tranzakció mellé külön fájlba gyűjtik a felvételeket. Ezzel rengeteg idő spórolható meg, ugyanis bármi is történjék, nem kell fölösleges felvételeket nézegetni. A könnyű kereshetőséget biztosítja az is, hogy a tankolás felvétele mellé a dátum, a pontos idő és a bizonylat száma is hozzá van rendelve. Így bármelyik adat alapján lehet keresni.

A biztonsági rendszerekhez akár a tankolóautomaták, a tűzjelzők, az üzemanyag és tartálypanelek is hozzárendelhetők. Ennek köszönhetően egyetlen felületen ellenőrizhető, hogy az adott kúton minden rendben működik-e.

Applikációs fizetés

Érintésmentes és gyors tankolás is lehetséges az App&Tank alkalmazás segítségével.

A felhasználó az alkalmazásba előre felviheti a bankkártyája adatait, majd néhány kattintás és véget is ért a tankolás. Ahogy befejeződött a töltés, az autós már tovább is hajthat, anélkül, hogy egy percig is feltartaná a mögötte várakozókat.

Az App&Tank modern, kényelmes alternatívája a készpénzes, illetve bankkártyás fizetési módoknak.

Bár még önállóan működő töltőállomások nincsenek, érzékelhető, hogy már nem vagyunk messze tőle!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük