tankolás

Eljött a várakozásmentes tankolás kora. Mutatjuk hogyan valósítható meg!

Hosszan kígyózó autósorok, egyre feldultabb arcok, egymással vitatkozó sofőrök – nem egyszer fogadhatott már ez a kép, amikor egy töltőállomásra érkeztél? 

A szerencsésebb napokon persze ettől sokkal szimpatikusabb állapotokkal találhatod szembe magad. A kevésbé forgalmas órákban jó eséllyel csak egy-két autó áll előtted. Ez azonban még nem garancia a gyors távozásra. 

Sokan mit sem törődnek a mögöttük várakozókkal, ráérősen végzik a dolgukat: tankolás után nyugodtan megtisztogatják a szélvédőjüket, aztán bevásárolnak, majd meglátogatják a mellékhelyiséget is. Mindezt persze úgy, hogy közben az autójukat a kútoszlop mellett hagyják.

Egy idő után persze még a legtürelmesebbek is besokallnak, kifarolnának, azonban ekkorra már épp beálltak mögéjük is. 

És ezzel el is szaladt fél óra a napodból. 

A tankolásnak azonban van más módja is!

gas-station-night-time_293060-544.jpg

Képzelj el egy olyan világot, ahol pillanatok alatt megy a tankolás. A fizetés a kútoszlop mellett, egyszerűen, egy QR-kód beolvasásával végrehajtható. Nincsenek végeláthatatlan sorok, hosszas várakozási idők. Tankolás után mindenki egyből elhajt. 

Álomszerűnek tűnik? 

Pedig ez a valóság!

Az App&Tank alkalmazása mindezt a vágyálmot realizálja.

Felhasználóként az alkalmazásba előre felviheted a bankkártyád adatait, így csak néhány kattintásnyi időre van szükséged, és mehet is a gyors, egyszerű, érintésmentes tankolás. 

Nem kell a készpénzzel vagy a bankkártyával bajlódnod, egyszerűen és rendkívül gyorsan fizethetsz, és haladhatsz is tovább. 

Az App&Tank továbbá egy olyan átlátható felületet is biztosít, ahol könnyedén monitorozhatóak az üzemanyagra fordított összegek. Így pontosan számon tarthatod a kiadásaidat. 

Az App&Tank-kal eljött a várakozásmentes, nyomonkövethető tankolás kora!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük