App&Tank

Hogyan működik az App&Tank tankolás?

Nyomonkövethető, biztonságos tankolás két perc alatt? Ez az App&Tank, amellyel nemcsak vásárlóként, de töltőállomás tulajdonosként is jól járhatsz. 

Az App&Tank egy digitális megoldás, ami alapjaiban alakítja át, egyszerűsíti le a tankolási procedúrát. Az alkalmazás bevezetése és használata egyaránt rendkívül egyszerű. 

Fizess a benzinkutakon érintésmentesen!

Otthon felejtetted a pénztárcádat, így sem készpénzzel, sem kártyával nem tudsz fizetni? Ne siess haza! Ott a telefonod. 

Felhasználóként csak le kell töltened a mobiltelefonodra az alkalmazást, majd nagyjából egy perc alatt át is eshetsz a kötelező regisztrációs körön. 

Az applikációba előre felviheted a bankkártyád adatait, így a benzinkútra érve pillanatok alatt, egy QR-kód beolvasásával, majd egy gyors kattintással át is eshetsz a fizetésen. 

Az App&Tank nemcsak a tankolást könnyíti meg, hanem a kiadásokat is átláthatóbbá teszi. Az alkalmazás olyan felületet biztosít, ahol könnyedén monitorozhatók az üzemanyagköltségek. 

woman-828888_1280.jpg

Tedd nyereségesebbé töltőállomásodat!

Ahhoz, hogy benzinkút üzemeltetőként nagyobb nyereséggel zárhasd az évet, elengedhetetlen, hogy a különféle innovációkban rejlő potenciált kihasználd. Ezek ugyanis az üzemelést jóval hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik. Ilyen innováció az App&Tank is. 

Az App&Tank applikációs fizetés modern és kényelmes alternatívája  a hagyományos tankolóautomatának. A fejlesztés bármelyik ismert rendszernél jóval gyorsabb szolgáltatást nyújt. Ráadásul a mobilapplikációs fizetési lehetőségnek köszönhetően a kutadon akár bevezethetsz egy App&Tank sávot is, ahol a vásárlók csak mobiltelefonnal fizethetnek – hasonlóan a boltokban már jól bevált önkiszolgáló kasszákhoz. Ezáltal kiadások nélkül, a nap 24 órájában elérhetővé teheted töltőállomásodat. 

Az App&Tank a töltőállomás üzemeltetők számára most beruházásmentesen érhető el!

Te szívesen próbára tennéd az App&Tank applikációt?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük