Készen állsz a non-stop nyitvatartásra?

Még nem vagytok 0-24-ben nyitva? Itt az ideje változtatni ezen!

Benzinkút tulajdonosként számos fontos döntést kell meghoznod. Az egyik közülük az, hogy pontosan mettől meddig legyen nyitva a kút. 

Mi most rá szeretnénk világítani arra, hogy miért is jó, ha nemcsak a nap bizonyos szakaszában, hanem folyamatosan nyitva van a töltőállomásod.

1. Több vásárlót vonzhatsz be

Sokan nem érnek rá napközben tankolni, ezért vagy kora reggel vagy a késői órákban rendezik az üzemanyagpótlást. Ez lehet az életvitel vagy csupán a munka miatt is, de minden esetre érdemes az éjjeli baglyokat is figyelembe venni.

2. Nem hajtod a konkurencia malmára a vizet

Ha nem vagy nyitva éjjel, de igény lenne a tankolásra, akkor a fogyasztó kénytelen más kút után nézni. Ez azért is veszélyes, mert nagy esély van arra, hogy a vásárló napközben is a jól bevált, megszokott kút mellett fog dönteni.

3. Nem szükséges minden erőforrást bevetni

Az éjszakai nyitvatartáshoz nem szükséges 100%-ban pörögni, és minden kollégát behívni. Sőt, akár még a kasszát sem muszáj kinyitni. 

Fejlesztésünknek, az App&Tank-nak köszönhetően bevezethetsz egy olyan sávot, ahol vásárlóid csak mobiltelefonnal fizethetnek. Ezáltal egyszerűen, kiadások nélkül a nap 24 órájában elérhetővé teheted töltőállomásodat.

Az alkalmazás használatához a tankolni vágyóknak csak le kell tölteni az applikációt, ahova a kártyaadatokat előre felvihetik. Így a benzinkúton már csak be kell olvasniuk a kútoszlopon található QR-kódot, majd mobiljukon már csak néhány kattintás és véget is ért a tankolás!

Az automatizálással egy új ügyfélkört célozhatsz meg!

Az App&Tank-kal most a fejlesztést beruházás nélkül lépheted meg! 

A rendszer fejlesztésének már a befejező szakaszánál tartunk. Február végétől mindenki számára elérhetővé tesszük az App&Tank-ot. 

Ha te is modernebbé, vonzóbbá, esetleg non-stop nyitvatartásúvá szeretnéd tenni töltőállomásod, regisztrálj, és lépd meg az elsők között ezt a fejlesztést! 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük