Egyre több a fizetés nélkül tankoló, pedig ez könnyen kikerülhető lenne!

A napokban ismét egy olyan tankoló borzolta fel a kedélyeket, aki fizetés nélkül távozott a benzinkútról. A 23 ezer forintos számlát otthagyó férfi rendkívül trükkös volt, ugyanis a Skoda Fabia típusú autója rendszámtábláját leragasztotta, hogy az olvashatatlan legyen – jelentette be a police.hu oldalán a X. Kerületi Rendőrkapitányság. 

A férfi bármennyire is agyafúrt volt, egy viszonylag jó minőségű biztonságikamera-felvétel készült róla, ahol a furfangosan leragasztott rendszám is jól szemügyre vehető. Egyelőre keresik az ingyen autózó férfit. 

A fizetés nélküli tankolás nem először, és valószínűleg nem is utoljára fordult elő!

Az ingyen benzinre igen sokan tartanak igényt. Sőt, vannak olyanok, akik rendszeresen így tankolnak. Emlékezzünk csak vissza arra a tatabányai férfira, aki 2019 decembere és 2020 márciusa között három alkalommal is fizetés nélkül távozott a benzinkútról – számolt be róla akkoriban az infostart.hu . A férfi minden alkalommal azt ígérte, hogy utólag visszamegy és fizet, ez azonban elmaradt. 

Persze tudunk egyedi esetekről is. A híres televíziós műsorvezető, rádiós, Sebestyén Balázs is fizetés nélkül távozott a benzinkútról, ő 32 ezer forintos számlát hagyott ott a benzinkúton – közölte a hírt a blikk.hu. A híresség csak merő véletlenségből távozott a számla kiegyenlítése nélkül. Mindenesetre a benzinkút munkatársai számára valószínűleg nem volt kellemes pillanat, amikor ráébredtek arra, hogy mi történt. 

Egyes helyeken letakart rendszámmal tankolnak, van ahol hazudoznak, máshol pedig  csak elfeledkeznek a fizetésről, de lényeg a lényeg, a benzinkutak minden esetben rosszul járnak. 

A töltőállomások viszonylag nagy rizikófaktorral kell, hogy számoljanak e tekintetben, persze csak abban az esetben, ha hagyományos kútoszlopok, hagyományos fizetési módok mellett üzemelnek. 

A kockázat könnyedén csökkenthető!

Az App&Tank applikációs fizetéssel nemcsak a várakozási idő és a kút üzemeltetéséhez szükséges erőforrásigény csökkenthető le, hanem az is lehetetlenné tehető, hogy valaki fizetés nélkül távozzon. 

Az App&Tank maximális biztonságot nyújt, hiszen fedezet nélkül nincs tankolás!

Az App&Tank most beruházás nélkül elérhető! 

A rendszer fejlesztésének már a befejező szakaszánál tartunk. Február végétől mindenki számára elérhetővé tesszük. 

Tudj meg többet fejlesztésünkről, majd regisztrálj, és tedd próbára azt. Nincs mit veszítened!

Ne árulj többé ingyen üzemanyagot!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük