hatósági ár

Elkezdik a hatósági ár kivezetését?

Péntektől kizárólag a magyar forgalmi engedéllyel, magyar rendszámmal rendelkező autók tankolhatnak hatósági áron a hazai benzinkutakon – számolt be róla a Totalcar. Ez persze nem azt jelenti, hogy a külföldi rendszámú autókat elhajtják a töltőállomásokról, ők a következőkben piaci áron tölthetik fel üzemanyagtartályaikat. 

A Kormányinfón elhangzottak szerint erre az ellátási biztonság és a benzinturizmus visszaszorítása miatt van szükség. 

A kormány először november 15-én rögzítette 480 forinton a 95-ös benzin és a dízel literenkénti árát – a magas infláció miatt. Később további három hónapra, tehát május közepéig, majd egészen július 1-ig hosszabbították meg a korlátozást. 

Egyre nagyobb számban jelentek meg a külföldről érkező autók!

Az árstop miatt egyre nagyobb számban jelentek meg a külföldről érkező autók, főleg a határmenti töltőállomásokra, ennek vet véget a kormány 2022. május 27-ével.

A benzinkutak továbbra sem lélegezhetnek fel!

Bár a töltőállomások egy csöppet jobb helyzetbe kerülnek, továbbra is meg kell birkózniuk a maximalizált benzinár okozta nehézségekkel. 

Ebben a kritikus helyzetben a megoldást az App&Tank jelentheti!

Az üzemanyag értékesítése már könnyedén leválasztható a kútról és automatizálható. Ehhez tökéletes segítséget tud nyújtani az App&Tank, ami lényegében minimális költséggel üzembe helyezhető. 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük