shop

A jövőben a shop és az üzemanyag értékesítése külön kell, hogy váljon?

Jelenleg a kutasok a hatósági szabályozások miatt nem tehetik meg azt, hogy csak a boltot üzemeltetik, az üzemanyagértékesítést pedig szüneteltetik. A töltőállomások esetében jellemzően a shop és a kút együtt mozog, azonos a jogi személy – emiatt válik megoldhatatlanná a külön működtetésük is. Pedig nagy előny, ha a kút és a bolt kettéválik, ugyanis így egyrészt a mostanihoz hasonló nehézségek nem adódnak, gond nélkül üzemeltethető csak az egyik. Másrészt jóval költséghatékonyabban lehet működni, hiszen a shop részt akár bérbe is lehet adni,  vagy egy egyszerű kassza segítségével is üzemeltethető. 

Miként függetleníthető a kút a bolttól?

A benzinkutat automatizálni kell! Ezáltal a kockázatok csökkenthetők, az üzemelés hatékonyabbá tehető, a fenntartással járó kiadások pedig könnyedén csökkenthetők. 

Az automatizálásban tökéletes segítséget tud nyújtani az App&Tank, ami lényegében minimális költséggel üzembe helyezhető. 

A rendszer alternatívát kínál a különböző fizetési módokra, így emberi erőforrás és tankolóautomaták nélkül üzemeltethető a benzinkút. Az innovációnak köszönhetően még kassza sem kell az automata kúthoz, így ez és ennek járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a jelenleg költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség.

A fejlesztés a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! Ne feledd, az App&Tank nem csak tankolóautomata, hanem komplett rendszer a kutak számára. Másra nem lesz szükséged!

Jelentkezz te is, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, majd válaszd le a kutat a boltról!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük