kútbezárás

Kútbezárások – még csak ezután jöhet a java?

A kormány még a júliusi támogatást sem adta oda a kis kutak tulajdonosainak, így a közeljövőben további benzinkutak zárhatnak be – írta meg a portfolio.hu, a Független Benzinkutak Szövetségére hivatkozva. Így már a százas határt is jócskán átlépheti az árstop miatt ideiglenesen vagy véglegesen bezárt benzinkutak száma. Mire az állam újra hagyja érvényesülni a piac nyers törvényeit, vajon hány kút, hány kisvállalat lesz még talpon? Lesz-e még valós verseny? 

Az ársapka negatív hatásait már nem sok kiskút tudja benyelni”!

A különböző támogatások, és ársapka-módosítás miatt bár némi árréssel lehet számolni, ez a fennmaradáshoz nem elegendő. Így a hónapok óta nehéz helyzetben lévő vállalkozások újabb töltőállomások lelakatolására kényszerülhetnek, hiszen sokan közülük már ott tartanak, hogy nem tudják kifizetni a munkavállalóikat, illetve az egekbe szökő rezsit. 

Ha mindez nem lenne még elég, a kisebb kutak helyzetét csak tovább nehezíti, hogy a Mol a megrendelt üzemanyag mennyiségnek már csak az 50 százalékát szállítja le a nem szerződött partnerei felé. Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke szerint mindezek hatására drasztikusan megnő majd a kútbezárások száma.  

A benzinkutaknaknak csak egy lehetőségük van: a modellváltás!

Ha a benzinkutak túl szeretnék vészelni ezt a kritikus időszakot, nincs más választásuk, változtatniuk kell működésükön, modellt kell, hogy váltsanak. Olyan üzemelésre kell berendezkedniük, amely keretében jelentős költségcsökkentés érhető el. De hogyan lehetséges ez? 

A modellváltásban nagy segítséget tud nyújtani az App&Tank, amely akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető.

Az App&Tank egy olyan rendszer, amellyel az üzemeléshez szükséges költséges rendszerek lényegében teljesen megszüntethetők, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség.  

Az innovációnak köszönhetően a töltőállomás működtetéséhez nincs szükség drága kasszára, így annak járulékos költségei is megspórolhatók. A többit, tehát a készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartást, illetve a számlázást tartalmazza az App&Tank.

Az App&Tank nemcsak egy tankolóautomata, hanem a jövő üzleti modellje!

Jelentkezz, és teszteld le élesben az App&Tank rendszerét! →

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük