pénztárgép

Benzinkút költséges pénztárgép nélkül? Lehetséges!

Ma a töltőállomás tulajdonosok számára nem lehet fontosabb annál, minthogy költséghatékonyabbá tegyék vállalkozásukat. Ehhez első körben az olyan nagy összegeket felemésztő rendszerekre szükséges alternatívát találni, mint például a kassza. 

De lehet-e pénztárgép nélkül üzemeltetni egy töltőállomást? Hidd el, van rá mód!

Viszlát, drága kassza!

A Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatósági Főosztály állásfoglalása pénztárgép használattal kapcsolatban kimondja: az önműködő töltőállomás kezelőszemélyzet nélküli automata berendezésnek minősül, ezért az így értékesített üzemanyag mentesül a nyugtaadási kötelezettség alól, így nem kell rendelkeznie online pénztárgéppel.

Ennek értelmében, ha az automatizálás mellett kötelezed el magad, a kút nem igényel drága kasszát, így annak járulékos költségei is megspórolhatók. 

pénztárgép

Helló, kedves automatizálás!

Cégünk 2010-ben elsőként vezette be közforgalmi tankolóautomatáit a piacra, jelenleg is számos ilyen berendezés üzemel, megfelelve minden ide vonatkozó jogszabálynak és követelménynek. Ezen időszak alatt a hatóságok hozzáállása is alátámasztotta, hogy a pénztárgép nélküli automaták mindenben megfelelnek az előírásoknak.

Fentiek alapján az App&Tank által részben vagy egészben minden egyéb rendszertől függetlenül működtethető egy töltőállomás. Az innováció  olyan üzemeltetési alternatívát biztosít, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

Ráadásként a szolgáltatás marketing tevékenységet is tartalmaz. Eltökélt célunk ugyanis, hogy minden autóshoz eljuttassuk a lehetőséget és ösztönözzük őket az alkalmazás használatára.

Az App&Tank segítségével akár a felére csökkenthetők az üzemeltetési költségek!

Bízunk benne, hogy új, beruházásmentes fejlesztésünk, az App&Tank elnyeri tetszésedet!

A rendszer üzemkész, az érdeklődők már személyesen is láthatják működés közben. Jelentkezz, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, majd csökkentsd működési költségeidet!