töltőállomása

Teszteld le kanapéd kényelméből, hogyan működik a jövő töltőállomása!

Az App&Tank immár üzemkész! Próbáld ki te is! Hogyan? Töltsd le a Google Play vagy az App Store alkalmazásboltból mobiltelefonodra az ingyenes App&Tank applikációt. Ess át a rövid, néhány másodpercet igénybe vevő regisztrációs körön, majd egy kattintással erősítsd meg regisztrációs szándékod az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken átestél, már semmi nem állhat az utadba, hogy megismerd a rendszert, amely a kulcsot jelenti a jövő töltőállomása felé!

Gyors, átlátható és egyszerű – ez az App&Tank!

Rendszerünk felhasználóbarát, könnyen kezelhető, egy-két kattintással minden funkció elérhető, így percek alatt kiismerhető a felület. Tehát minden adott ahhoz, hogy az alkalmazás a benzinkutasok, illetve az autósok kedvencévé váljon! 

Hogyan működik az App&Tank?

Az autósoknak a benzinkútra érve, csak be kell olvasniuk a QR-kódot, majd helyben,  néhány kattintással át is eshetnek a fizetési procedúrán. A kártyaadatok előre felvihetők, illetve elmenthetők, így valóban csak a telefonra és a QR-kódra van szükség a vásárlás lebonyolításához. 

A folyamat gördülékenységét most le is tesztelheted az alábbi QR-kód beolvasása által!

De az innováció nemcsak a fizetést könnyíti meg! Számos egyéb funkcióval rendelkezik, többek között a tranzakciós történetnek hála a kiadásokat is átláthatóbbá teszi. A hajtóanyagra fordított összegek az applikáción keresztül monitorozhatók, illetve a tankolásról e-mailben is küldünk összefoglalót. Sőt a térképen le lehet csekkolni a töltőállomásokat, és még navigáció is kérhető a kiválasztott kúthoz. 

A te benzinkutad már APP-ra kész?

Benzinkút tulajdonosként muszáj tartanod a lépést a technológiai fejlesztésekkel, ha sikeres, jól működő, fenntartható vállalkozásra vágysz. Ugyanis az applikációs fizetés előnyeivel nem csak a vásárlók számolhatnak!

A mobilos fizetésnek hála a kiadások csökkennek, hiszen megszüntethetők a költséges rendszerek, a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi. 

Az applikációs fizetési lehetőségnek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a töltőállomás üzemelni tudjon, sőt a teljes back office kiváltható vele.

Az App&Tank most akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető!

Lépj be te is azon benzinkutak közé, akik APP-ra készek!>>>