Egyre több benzinkút kénytelen lehúzni a rolót! Hogyan vészelhető át ez a veszteséges időszak?

A hatósági ársapka miatt megindult a töltőállomások bezárása – számolt be róla a napi.hu. Amennyiben a Brent olaj ára továbbra is az egekben marad, a csődbe ment benzinkutak száma várhatóan megállíthatatlan növekedésnek indul, hiszen most már nem kérdéses, a kormány február 15. után sem int búcsút a rögzített üzemanyagárnak. 

A benzinkutak küzdenek a fennmaradásért

A Brent típusú olaj ára több ok miatt is szárnyalásnak indult. Mind a tőzsdei mozgások, mind az európai olajközpontok ellen indított kibertámadások hozzájárultak ahhoz, hogy a hordónkénti árak a 90 dolláros szintet is átlépték.

Ez a benzinkutakat hihetetlenül rosszul érinti, ugyanis a 480 forinton maximalizált üzemanyagszint miatt a nagykereskedelmi árak emelkedését nem tudják lekövetni a kiskereskelmi árakban. 

„Tankoljál inkább máshol!” – üzeni a benzinkutas az autósoknak 

A benzinkút tulajdonosok olyannyira kilátástalan helyzetbe kerültek, hogy már abban reménykednek, hogy inkább más benzinkutat választanak az autósok. A 444.hu egy balassagyarmati benzinkutast szólaltatott meg, aki elmondta: egyre nagyobb a forgalom, így csak remélni tudja, hogy túl tudja élni ezt a kritikus időszakot. Korábban az Új Szó számolt be arról, hogy Szlovákiába utánfutóval hordják át az „olcsó” benzint. 

Hogyan vészelhető át ez a veszteséges időszak?

A töltőállomásoknak meg kell mindent tenniük annak érdekében, hogy túléljenek. 

Ismerjük és látjuk a helyzet súlyosságát, így mindenképp segíteni szeretnénk! 

Fejlesztésünkkel, az App&Tank segítségével  jelentős üzemeltetési költségek takaríthatók meg. 

Alternatívát kínálunk a különböző fizetési módokra. Így sem emberi erőforrásra, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A kúthoz érve csak be kell olvasniuk a kihelyezett QR kódot, majd egy kattintás után át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

Ezt a fejlesztést megugrani a töltőállomások számára most 100%-ban beruházásmentes!

Ha te is költséghatékonyabbá szeretnéd tenni töltőállomásod, regisztrálj, és lépd meg az elsők között ezt a fejlesztést! Tegyél azért, hogy töltőállomásod túlélhessen!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük