pénztárgép

Nem kell pénztárgép, hogy automata kutad legyen! Csak egy kútoszlop!

A Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatósági Főosztály állásfoglalása pénztárgép használattal kapcsolatban kimondja: az önműködő töltőállomás kezelőszemélyzet nélküli automata berendezésnek minősül, ezért az így értékesített üzemanyag mentesül a nyugtaadási kötelezettsége alól, tehát nem kell rendelkezni online-pénztárgéppel.

A konkurencia mást mond, de nem szabad mindennek bedőlni!

Akiknek érdekében áll, hogy pénztárgép nélkül ne lehessen tankolóautomatát üzemeltetni, azt promózzák, hogy az automata csak és kizárólag pénztárgépen keresztül működhet. Ez így nem igaz! Az App&Tank használatával a költséges pénztárgépek garantáltan megspórolhatók. 

A pénztárgép nélküli automaták megfelelnek az előírásoknak

Cégünk 2010-ben elsőként vezette be közforgalmi tankolóautomatáit a piacra.  Jelenleg is számos ilyen berendezés üzemel, megfelelve minden idevonatkozó jogszabálynak és követelménynek. Ezen időszak alatt a hatóságok hozzáállása is alátámasztotta, hogy a pénztárgép nélküli automaták mindenben megfelelnek az előírásoknak.

Megszületett az innováció, a gazdaságos működésért

Az App&Tank-kal részben vagy egészben minden egyéb rendszertől függetlenül működtethető a töltőállomás. A keletkezett adatok szükség esetén idegen rendszerbe exportálhatóak, illetve onnan importálhatóak.

Az App&Tank minden egyéb hagyományos rendszernél kedvezőbb, egyszerűbb megoldást kínál a töltőállomás üzemeltetésére. Egy olyan fizetési alternatívát biztosít, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

Az App&Tank 100%-ban beruházásmentes!

Bízunk benne, hogy új, beruházásmentes fejlesztésünk, az App&Tank elnyeri tetszését. Ráadásként a szolgáltatás marketing tevékenységet is tartalmaz, hiszen célunk, hogy minden autóshoz eljuttassuk a lehetőséget és ösztönözzük őket a használatára.

A rendszer fejlesztése befejeződött, az App&Tank már kipróbálható! 

Tudj meg többet az App&Tank-ról, majd jelentkezz a bemutatóra!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük