Itt a segítség Sebestyén Balázsnak, hogy többé ne felejtődjön el a fizetés a töltőállomáson!

2020-ban futótűzként terjedt a hír, miszerint a közismert televíziós műsorvezető, rádiós, Sebestyén Balázs fizetés nélkül távozott egy benzinkútról. A 32 ezer forintos kiegyenlítetlen számlát természetesen merő véletlenségből hagyta ott, és persze utólag ki is fizette, a mulasztás így is nagy visszhangot kapott.

Hogyan felejtődhet el a fizetés?

Sebestyén Balázs fiaival tért be a kútra, akiket megkért, hogy tankoljanak, míg ő bevásárol. A műsorvezető jó néhány terméket tett kosarába, így amikor a pénztárhoz ért, gyanútlanul fizette ki a 14 ezres számlát. Olyan nagy összeget kellett fizetnie, hogy azt hitte, fiai megunták a tankolást és néhány ezer forintnyi üzemanyagnál többet nem töltöttek autójába. Annál nagyobb volt a meglepetés számára, amikor az otthonában megjelentek a töltőállomás alkalmazottai, akik jelezték neki, hogy vissza kellene mennie fizetni – írta meg a történetet a blikk.hu.

Balázs megúszta, pedig tette szabálysértésnek minősül

A műsorvezető szerencséje az volt, hogy az otthona közelében, egy ismerős benzinkúton történt a mulasztás, így a töltőállomás alkalmazottai tudták, hol kell keresniük a hírességet. Ennek köszönhetően nem lett következménye a fizetés nélküli távozásnak, ami egyébként tulajdon elleni szabálysértésnek minősül, amiért a hatóságok elzárást, pénzbírságot és közérdekű munkát is kiszabhatnak. 

Hiába múlik az idő, a kínos történet emléke nem halványul

Bár már két év eltelt az eset óta, továbbra is rendszeresen felmerül a téma a híresség nevével fémjelzett reggeli rádióműsorban. A zavarba ejtő mulasztás emlékétől Sebestyén Balázs nem tud megszabadulni.  

Itt a segítség Balázsnak!

2022-ben már nem kell a véletlenre bízni azt, hogy valaki fizet vagy sem a benzinkutakon. 

Az App&Tank applikációs fizetéssel nemcsak a várakozási idő csökkenthető le, hanem az is lehetetlenné válik, hogy valaki fizetés nélkül távozzon. 

A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A töltőállomáshoz érve be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

Azt ajánljuk Sebestyén Balázsnak, hogy amint csak teheti, mindenképp csapjon le a lehetőségre és térjen át a legmodernebb fizetési módra, hogy a jövőben elkerülje a kellemetlen helyzeteket, a fizetés ne felejtődjön el. 

Az App&Tank maximális biztonságot nyújt, hiszen fedezet nélkül nincs tankolás!

Kiemelt kép forrása: Instagram

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük