jövedelmező kút

Hogyan tegyük ismét jövedelmezővé kutunkat?

A benzinkutakra immár jó ideje rájár a rúd. Hiába a különféle támogatások, a hatósági ársapka nehéz helyzetbe hozta a töltőállomásokat. Jelentősen csökkent a benzinkutak árrése, sőt veszteségessé vált az üzemeltetésük. 

A 480 forintos hatósági ár május 15-éig van érvényben, és feltehetőleg nem is fogják meghosszabbítani már. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a kereskedők és a benzinkutak fellélegezhetnek. 

Az ársapka megszűnhet, de a problémák maradnak!

Az elmúlt néhány hónapban a benzinkutak elveszítették ügyfeleik nagy részét. Az ársapka bevezetésével a vásárlók már nem ár-érték arány szerint döntenek arról, hogy éppen hol tankolnak, hanem kényelmi szempontok alapján. Míg korábban a takarékos sofőrök ha csak tudták, kerülték az autópályán való tankolást, így jellemzően a jól bevált benzinkutat választották, addig ma ott pótolják a hajtóanyagot, amelyik kút éppen útba esik. Természetesen a 480 forintos ármaximum megszűnésével ismét számítani fog az, hogy milyen árak szerepelnek az ártáblákon, de az már egyáltalán nem biztos, hogy az ügyfelek a régi helyre térnek majd vissza. 

Az ügyfelek visszaszerzése idő- és tőkeigényes feladat lesz.

jövedelmező kút

Hogyan tehetők mégis jövedelmezővé a benzinkutak?

A töltőállomások tulajdonosainak egyértelmű célja kell, hogy legyen, hogy az ársapka kivezetését követően az ügyfeleiket visszaszerezzék, veszteségeiket pedig minél előbb ledolgozzák. 

Hogyan válhat ez puszta célból realitássá?

A megoldás: az App&Tank 

A kifejezetten benzinkutak, illetve sofőrök számára kifejlesztett applikációval a fenntartással járó kiadások viszonylag könnyen csökkenthetők. A rendszer alternatívát kínál a különböző fizetési módokra, így emberi erőforrás és tankolóautomaták nélkül üzemeltethető a benzinkút. Az innovációnak köszönhetően még kassza sem kell az automata kúthoz, így ez és ennek járulékos költségei is megspórolhatók. 

Az applikáció segítségével a kutak üzemeltetői jelentős költségcsökkentés mellett felgyorsíthatják a veszteségek ledolgozását és az ügyfelek visszaszerzését, sőt új ügyfelekre tehetnek szert, hiszen az App&Tank igyekszik minél több felhasználót bevonni. 

A fejlesztés a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! Ne feledd, az App&Tank nem csak tankolóautomata, hanem komplett rendszer a kutak számára. Másra nem lesz szükséged!

Jelentkezz te is, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, majd csökkentsd működési költségeidet!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük