Megdöbbentő! Július 1-ig marad a benzinárstop!

Bár szinte biztosra vettük, hogy a maximalizált üzemanyagáraknak május 15-én búcsút inthetünk, a kormány egészen másként gondolkodott… 

Július 1-ig meghosszabbítják az árkorlátozó intézkedéseket. Mind az üzemanyag, mind a korábban meghatározott élelmiszerek ára továbbra is változatlan marad – jelentette be Orbán Viktor a Facebook-oldalán

Így az üzemanyagokra kivetített ársapka már biztosan nyolc hónapnál is tovább érvényben marad. A kormány először november 15-én rögzítette 480 forinton a 95-ös benzin és a dízel literenkénti árát – a magas infláció miatt. Később további három hónapra, tehát május közepéig hosszabbították meg a korlátozást.  

A költségcsökkentés az egyetlen megoldás!

Hiába a különféle támogatások, a kiskereskedelmi árrés továbbra is hiányzik – amiből  a kisebb kutak a fenntartási, üzemeltetési és bérköltségeiket fedezik –, így a töltőállomások tulajdonosainak lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy túléljék ezt a szűnni nem akaró, hihetetlenül nehéz időszakot. 

Költséget kell csökkenteni minden áron! Erre számos lehetősége adódik, de talán az egyik legkézenfekvőbb, egy olyan rendszer bevezetése, ahol nincs vagy minimális a munkaerő költsége. Erre már számos lehetőség van, azonban ezek többsége óriási beruházást igényel és sok esetben nem kevés üzemeltetési költséggel jár. 

Az App&Tank beruházásmentes automatizálást tesz lehetővé!

Az töltőállomások átalakulása – részben az üzemanyagárstopnak, részben az innovációk terjedésének köszönhetően – elkezdődött! 

Az üzemanyag értékesítése már könnyedén leválasztható a kútról és automatizálható. Ehhez tökéletes segítséget tud nyújtani az App&Tank, ami lényegében minimális költséggel üzembe helyezhető. 

Megoldásunkkal ráadásul új ügyfelek is érkeznek, így a shop rész is új vásárlókhoz jut. A kút ebben az esetben nem igényel drága kasszát sem, így annak egyéb járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a jelenleg költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség.

A fejlesztés a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető.

Az App&Tank nem csak tankolóautomata, hanem egy komplett rendszer a kutak számára!

Jelentkezz te is, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, hogy túléld ezt a kritikus időszakot!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük