benzinkút

Hogyan érdemes fejleszteni egy benzinkutat?

Legyen szó bármilyen vállalatról is, ahhoz, hogy igazán nagy sikereket érhessen el, elengedhetetlen a fejlesztés, korszerűsítés, modernizálás. Nincs ez másként a benzinkutak esetében sem. De hogyan, és mivel érdemes fejleszteni egy benzinkutat? 

Erre a kérdésre egyszerű a válasz: az App&Tank-kal.

Az App&Tank egy olyan komplett megoldás amelynek segítségével jóval alacsonyabb költségek mellett üzemeltethető egy benzinkút – ma pedig erre a típusú fejlesztésre mutatkozik a legnagyobb igény.

Hogyan csökkenthetők a kiadások az App&Tank-kal?

Az innováció minden egyéb hagyományos rendszernél kedvezőbb, egyszerűbb megoldást kínál a töltőállomás üzemeltetésére. Egy olyan üzemeltetési alternatívát biztosít, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

Az App&Tank-kal részben vagy egészben minden egyéb rendszertől függetlenül működtethető a töltőállomás. A keletkezett adatok szükség esetén idegen rendszerbe exportálhatóak, illetve onnan importálhatóak.

Az innováció használata hihetetlenül egyszerű. A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A töltőállomáshoz érve csak be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

Megoldásunkkal új ügyfelek is érkeznek, így a shop rész is új vásárlókhoz jut. Ráadásul a kút ebben az esetben nem igényel drága kasszát sem, így annak egyéb járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ha mindez nem lenne elég, az applikáció még reklámfelületet is biztosít, így a hirdetési feladokkal sem kell külön foglalkozni.

Az App&Tank segítségével akár a felére csökkenthetők az üzemeltetési költségek!

A rendszer üzemkész, az érdeklődők már személyesen is láthatják működés közben. Jelentkezz, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, majd csökkentsd működési költségeidet, akár beruházásmentes konstrukcióban!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük