Miért félnek az autósok a benzinkutastól?

Az automatizált töltőállomásokon egyre nagyobb a forgalom. Bár a megjelenésüket követően sokan idegenkedtek az újfajta tankolási módtól, eljutottunk odáig, hogy a sofőrök, ha csak tehetik, ezt a lehetőséget választják, a hagyományos benzinkutak helyett. Ebben részben az is közrejátszik, hogy sokan kerülik azt, hogy bárkivel, például a benzinkutassal szóba kelljen elegyedni. 

De miért félnek a sofőrök a benzinkutastól?

Te is biztosan érezted már azt egy fárasztó munkanap után, hogy „csak ne kelljen senkihez szólni”. Sokan vannak ezzel így. A rosszabb napokon a legtöbben reménykedünk abban, hogy nem kell senkivel szót váltani a liftben, a boltban vagy éppen a töltőállomáson. 

Ezeken a napokon a vásárlók számára jóval kényelmesebb, ha a személyzetet automatizált rendszerek helyettesítik, és céljuk elérése érdekében nem kell senkivel interakcióba lépni. 

A vásárlói igények követése, kielégítése miatt a kereskedelem minden szintjén az automatizálás felé mozdultunk el. 

Mi az automatizált töltőállomások sikerének a titka?

A vásárlói igények kielégítésén kívül az  automatizált rendszerek mellett szól az is, hogy jelentősen felgyorsítja a folyamatokat. A sofőrök sebtében végeznek, nem töltik az idejüket a tankolás végeztével a shop részen, feltartva ezzel a sorban utánuk következő autósokat. A modern rendszer gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi a tankolást. 

De persze az sem mellékes, hogy az automatizált rendszerek olcsóbb értékesítést tesznek lehetővé. Hiszen a benzinkúton nemcsak a hajtóanyagot kell megfizetni, hanem a pénztáros, illetve a teljes személyzet keresetét is. A korszerű fizetési rendszerrel azonban az effajta kiadások megspórolhatók, így az üzemanyagot olcsóbban lehet árusítani – persze amennyiben éppen nincs ársapka a hajtóanyagokon. 

Már nem csak a tankolóautomatákkal lehet fejleszteni a kutakat!

A tankolóautomatáknál jóval gyorsabb és hatékonyabb rendszer is rendelkezésre áll már a kutak automatizálására. Ez az App&Tank. Az applikáció, amely akár beruházásmentes konstrukcióban is lehetővé teszi azt, hogy mobilos fizetési lehetőséggel bővüljön a töltőállomás. 

Az innováció használata hihetetlenül egyszerű. A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után igénybe is vehetik. A töltőállomáshoz érve csak be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

A fejlesztésnek köszönhetően a kút nem igényel drága kasszát, így annak egyéb járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ha mindez nem lenne elég, az applikáció még reklámfelületet is biztosít, így a hirdetési feladokkal sem kell külön foglalkozni.

A rendszer üzemkész, az érdeklődők már személyesen is láthatják működés közben. Jelentkezz, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét!

Az App&Tank-tól az autósok biztosan nem fognak félni! :)

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük