töltőállomás

Hogyan növelheted töltőállomásod bevételeit?

Az utóbbi időszak minden töltőállomás tulajdonos számára nehéz volt. 

Rengeteg vállalkozás kényszerült arra, hogy benzinkútjára lakatot tegyen, ugyanis munkavállalóit, illetve az egekbe emelekedett rezsiárakat egyszerűen nem tudta kifizetni. A különböző támogatások, illetve az ársapka-módosítások valamicskét segítettek, de nagy változást nem tudtak előidézni. Az értékesítés jelentős részénél nincs meg az az árrés, amely igazán nyereségessé tenné a vállalkozást. 

Ha mindez még nem lenne elég, a kisebb kutak helyzetét csak tovább nehezíti, hogy a Mol a megrendelt üzemanyag mennyiségnek már csak a 25 százalékát szállítja ki egyes kutak felé – a részletekről korábbi cikkünkben írtunk. Így már az ellátási problémák állandósulása sem lehetetlen. 

A helyzet drasztikus, de nem kilátástalan!

Az árstop meghosszabbítása nagy valószínűséggel egyetlen kúttulajdonosból sem váltott ki kitörő örömöt. A helyzet emiatt továbbra sem fényes, de kilátástalannak semmiképp sem mondható, ugyanis van mód arra, hogy a töltőállomás nyereségessé váljon most, illetve hosszú távon méginkább. A módszer az App&Tank. 

Az App&Tank-kal megnövelheted töltőállomásod bevételeit!

Az innováció minden egyéb hagyományos rendszernél kedvezőbb, egyszerűbb megoldást kínál a töltőállomás üzemeltetésére. Egy olyan működési alternatívát biztosít, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

Az App&Tank-kal részben vagy egészben minden egyéb rendszertől függetlenül működtethető a töltőállomás. 

A rendszer használata hihetetlenül egyszerű. A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A töltőállomáshoz érve csak be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

Megoldásunkkal új ügyfelek is érkeznek, így a shop rész is új vásárlókhoz jut. A kút – ahogy fentebb is említettük – ebben az esetben nem igényel drága kasszát sem, így annak egyéb járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez valóban csak egy kútoszlopra van szükség. Ráadásul az applikáció még reklámfelületet is biztosít, így a hirdetési feladokkal sem kell külön foglalkozni.

Az App&Tank segítségével akár a felére csökkenthetők az üzemeltetési költségek, így jóval nagyobb nyereséggel lehet számolni!

A rendszer üzemkész, az érdeklődők már személyesen is láthatják működés közben. Jelentkezz, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, majd csökkentsd működési költségeidet, akár beruházásmentes konstrukcióban!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük