áteresztő képesség

Itt a megoldás, amivel növelheted töltőállomásod áteresztő képességét!

Míg 2022-ben a töltőállomás tulajdonosok abban reménykedtek, hogy minél kevesebb sofőr talál rá kútjukra, 2023 várhatóan pont az ellenkezőjéről szól majd. A benzinárstop kivezetésével megindult a harc a vevők visszaszerzéséért. 

Az ügyfelek számára a töltőállomások kényelme, gyorsasága és megbízhatósága az elsődleges. Ezen igények kielégítése céljából született meg fejlesztésünk, az App&Tank! Az alkalmazás, amely segítségével a töltőállomások üzemeltetői a lehető legjobb ügyfélélményt kínálhatják. 

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíti az App&Tank a töltőállomásokat a növekedésben és az ügyfelek elégedettségének fokozásában.

Az App&Tank, a gyors és egyszerű fizetési megoldás!

Az App&Tank egy innovatív alkalmazás, amely lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy a benzinkutakon a kútoszlopon található QR-kód beolvasásával fizessenek. Az alkalmazás használatával a fizetési folyamat gyorssá és egyszerűvé válik, hiszen a sofőröknek nem szükséges bemenni a boltba, majd a pénztárnál sorban állni. Az autósok a töltés után, néhány másodpercen belül áteshetnek a fizetési procedúrán.

Az automatizálás nem csak a klienseknek, az üzemeltetőknek is nagy előny!

Az App&Tank használatával a benzinkutak üzemeltetői növelhetik töltőállomásuk áteresztő képességét, így benzinkútjukat vonzóbbá tehetik, üzleti hatékonyságukat pedig jócskán fokozhatják. 

A rendszer alternatívát kínál a különböző fizetési módokra, így emberi erőforrás és tankolóautomaták nélkül üzemeltethető a benzinkút. Az innovációnak köszönhetően még kassza sem kell az automata kúthoz, így ez és ennek járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a jelenleg költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség.

Az ügyfél-elégedettség fokozható!

Az App&Tank használatával a sofőrök és a benzinkutak üzemeltetői egyaránt elégedettebbek lesznek a fizetési folyamattal, ami javítja az ügyfél-elégedettséget és növeli a visszatérő ügyfelek arányát. A fizetés egyszerűsége és gyorsasága miatt a sofőrök kevésbé lesznek stresszesek, így jó eséllyel visszatérő ügyfél lesz belőlük. 

A rendszer telepítése nemcsak hihetetlenül egyszerű, hanem akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! Ha még nem használod az App&Tank alkalmazást, most itt az idő, hogy kihasználd az előnyeit és megnöveld töltőállomásod áteresztő képességét.

Válaszd az App&Tank-ot, hogy töltőállomásodból az egyik legmodernebb és leginkább kényelmes kút váljon!

Tudj meg többet fejlesztésünkről, vedd fel velünk a kapcsolatot!>>>