automatizált rendszerek

Az automatizált rendszerek veszélyfaktort rejtegetnek magukban! Vagy mégsem?

Az önműködő rendszerek életünk egyre több területén állnak rendelkezésre. Ennek ellenére még mindig rengeteg embernek vannak fenntartásai, félelmei az effajta innovatív megoldásokkal kapcsolatban. Az aggályok azonban sokszor téves vagy hiányos információkon alapszanak.

Melyek a leggyakoribb tévhitek az automatákkal kapcsolatban, és mi a nyers valóság? Cikkünkből kiderül!

Eltörlik a munkahelyeket!

A legújabb fejlesztések valóban megváltoztatják a munkahelyeket, de semmiképp sem törlik el azokat. Az automatizáció által érintett munkahelyeken az alkalmazottak más, magasabb hozzáadott értéket képviselő munkát végezhetnek. Az automatizált rendszerek pedig javíthatják a munka hatékonyságát, és növelhetik a termelékenységet. 

Emberi döntéseket tudnak hozni!

Az automatizált rendszerek bizonyos döntésekre képesek, de a végső szóhoz továbbra is szükség van az emberi beavatkozásra. Az innovációk segítenek a helyes döntések meghozatalában, de nem helyettesíthetik az emberi érzelmeket és értelmet.

Nem biztonságosak!

Az automaták biztonsága ugyanolyan fontos, mint bármely más rendszeré. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a rendszerek biztonságának javításán, számos biztonsági funkcióval látják el őket. Ha a rendszereket megfelelően tervezik és üzemeltetik, nem hordoznak magukban semmifajta kockázatot.

Drágák!

Az önműködő rendszerek többsége befektetést igényel, de végül ez megtérül a termelékenység és hatékonyság növekedése miatt. Ezek a fejlesztések növelhetik a működési hatékonyságot, csökkenthetik a hibák számát, és javíthatják a minőséget, ami végül pénzt takaríthat meg a vállalatok számára.

Tévhitekből nincs hiány! Ezekkel azonban érdemes végre leszámolni, ha egy jól működő, sikeres vállalkozást szeretnél üzemeltetni, és tartani szeretnéd a lépést a versenytársakkal. Az automatizált rendszerek segíthetnek a munka hatékonyságának növelésében, és csökkenthetik a hibák számát. Ráadásul egyes esetekben még akár a beruházási költségekkel sem kell számolni. 

Az App&Tank a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! 

Jelentkezz te is, teszteld le élesben az App&Tank rendszerét, és modernizáld töltőállomásod működését!