benzinkút-piac

Itt az áttörés a hazai benzinkút-piacon!

Élesítve az App&Tank! Rendszerünk már elérhető egy hazai töltőállomáson. Mindez jókora áttörést hozhat a hazai benzinkút-piacon!

Bár automatizált töltőállomásokkal már találkozni – a tankolóautomaták terjedésének köszönhetően –, az App&Tank áttörést hozhat ezen a fronton! Fejlesztésünk ugyanis a jókora befektetést igénylő tankolóautomatákkal szemben akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető. A vásárlói igényekhez leginkább illeszkedő automatizált benzinkutak, így hihetetlen gyors terjedésnek indulhatnak. 

Tedd te is próbára az App&Tank rendszerét!

Csak töltsd le a Google Play vagy az App Store alkalmazásboltból mobiltelefonodra az ingyenes App&Tank applikációt, ess át a rövid, néhány másodpercet igénybe vevő regisztrációs körön, majd egy kattintással erősítsd meg regisztrációs szándékod az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken átestél, már semmi nem állhat az utadba, hogy megismerd a rendszert, amely a kulcsot jelenti a jövő töltőállomása felé!

Hogyan működik az App&Tank?

Az autósoknak a benzinkútra érve, csak be kell olvasniuk a QR-kódot, majd helyben,  néhány kattintással át is eshetnek a fizetési procedúrán. A kártyaadatok előre felvihetők, illetve elmenthetők, így valóban csak a telefonra és a QR-kódra van szükség a vásárlás lebonyolításához. 

A folyamat gördülékenységét most le is tesztelheted az alábbi QR-kód beolvasása által!

Ha pedig nem csak a képernyő előtt szeretnél megbizonyosodni a rendszer hatékonyságáról, nézz rá a térképre és keresd meg a kutat, ahol valóban fizethetsz applikációnk segítségével. 

De az innováció nem csak a fizetést könnyíti meg! Számos egyéb funkcióval rendelkezik, többek között a tranzakciós történetnek hála a kiadásokat is átláthatóbbá teszi. A hajtóanyagra fordított összegek az applikáción keresztül monitorozhatók, illetve a tankolásról e-mailben is küldünk összefoglalót. Sőt, a térképen le lehet csekkolni a töltőállomásokat, és még navigáció is kérhető a kiválasztott kúthoz. 

Kerüljön fel a te benzinkutad is az App&Tank térképére!

Az applikációs fizetés előnyeivel nem csak a vásárlók számolhatnak!

A mobilos fizetésnek hála a kiadások csökkennek, hiszen megszüntethetők a költséges rendszerek, a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi, így ezzel az új ügyfelek bevonzása is kipipálható. 

Az App&Tank most akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető!

Legyél az elsők között, lépj be azon benzinkutak közé, akik APP-ra készek!>>>