benzinkutak

Hogyan csökkenthetőek a benzinkutak üzemeltetési költségei?

Összességében százmilliárdos nagyságrendű veszteséggel számolhattak a kisbenzinkutak, a 2021 őszén bevezetett benzinárstop miatt. A 480 forintos ársapkának bár búcsút inthettünk, a keletkezett kár pótlására még sokat kell várni. Viszont vannak olyan lehetőségek, amelyekkel felgyorsítható ez a folyamat. 

Eladott tartálykocsi és telephely, több tízmilliós banki kölcsön, kényszerű tőkeinjekció más érdekeltségekből – effajta lépésekre kényszerültek a kisbenzinkutasok, hogy kompenzálják az elszenvedett kárt, foglalta össze a hvg.hu. Ezek után nem kérdéses, hogy ma minden töltőállomás tulajdonos azért dolgozik, hogy veszteségeiket ledolgozzák, ügyfeleiket visszaszerezzék, költségeiket pedig csökkentsék. Már csak egy kérdés maradt hátra: hogyan? 

Automatizálással!

Az App&Tankkal akár beruházásmentes konstrukcióban is automatizálható a kút! 

Innovatív rendszerünk segítségével minimalizálható a személyzet költsége és maximalizálható a kút nyitvatartása, üzemideje. Ha a kút automata üzemmódban van, nem kell a kassza szállítója felé ügyeleti díjat fizetni, ezáltal többek között csökkenthető az éjszakai üzemidőre kifizetett rendelkezésre állási díj is. De jelentős mértékben redukálhatóak a kassza üzemeltetési díjai is, például kevesebb papírt kell használni, ami nemcsak költséget csökkent, de a környezetet is tehermentesíti. Ezzel párhuzamosan a rezsiköltség is mérséklődik, hiszen nem kell például az eladóteret fűteni vagy éppen hűteni.

Az App&Tank rendszerével ráadásul nemcsak költséget csökkenthetsz, de új vevőkre is szert tehetsz! Új kútoszlop vásárlásánál pedig alapáron jár a közforgalmi automata, akár visszamenőlegesen is!

Költségcsökkentés mindenáron, az App&Tankkal!

Innovációnknak köszönhetően a benzinkutakon megszüntethetőek a költséges berendezések, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A fizetés a kútoszlopon található QR-kód applikációs beolvasásával lebonyolítható. 

Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi. 

Az App&Tank lehetőséget biztosít arra, hogy automatizáld és reklámozd kutad, így pedig ne csak a régi vevőket, de rengeteg újat is bevonzhass, ezáltal pedig jókora versenyelőnyre tegyél szert.

Az App&Tank nemcsak egy automata vagy egy applikáció, hanem a jövő üzleti modellje!

Az App&Tank már élesben is üzemel egy hazai kúton, méghozzá nagy sikerrel!  Legyen a te kutad a második, előzd meg versenytársaid!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>