App&Tank

Így használd az App&Tankot!

Végre eljött az idő, a benzinkutak és az autósok is kipróbálhatják, hogyan működik a jövő töltőállomása. Az App&Tank működőképes, egy hazai benzinkúton már élesben használható! Hogyan? Segítünk!

App&Tank – első lépések

Töltsd le az App&Tank alkalmazást a Google Play áruházból vagy az App Store-ból. Regisztrálj néhány másodperc alatt, rendkívül könnyedén. Majd egy kattintással erősítsd meg regisztrációs szándékod az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken átestél, már semmi sem állhat utadba, hogy próbára tedd innovatív rendszerünket!

Hogyan működik az App&Tank?

Az autósoknak a benzinkútra érve, csak be kell olvasniuk a kútoszlopon található QR-kódot, majd helyben, néhány kattintás után át is eshetnek a fizetési procedúrán. A kártyaadatok előre felvihetők, illetve elmenthetők, így valóban csak a telefonra és a QR-kódra van szükség a vásárlás lebonyolításához. 

A folyamat gördülékenységét le is tesztelheted!

Tesztelés – otthonod kényelméből

Ahhoz, hogy próbára tedd az App&Tank rendszerét ki sem kell mozdulnod otthonodból! Csak olvasd be az applikáció segítségével az alábbi QR-kódot és nézd meg, mi történne, ha az alkalmazással élesben fizetnél. 

Tesztelés – benzinkúton  

Az applikációban van egy térkép, ahol pillanatok alatt megtalálható az a kút, ahol már élesben ki lehet próbálni az App&Tank rendszerét. 

Az adott töltőállomáson első körben ellenőrizd, hogy a töltőpisztolyok a helyükön vannak-e, majd indítsd el a tankolási folyamatot a kútoszlopon található QR-kód segítségével. 

A fizetési felületen add meg bankkártyád adatait és mentsd le, hogy később bármely App&Tank töltőállomáson használhasd. Ha az engedélyeztetés sikeres volt, tankolhatsz is! 

A tankolás befejeztével nincs további teendőd. Bizonylatod, számlád automatikusan megérkezik e-mailcímedre. 

Légy nyitott az innovációkra, tedd próbára az App&Tankot, hogy kényelmesebbé váljanak mindennapjaid!  

Tudj meg többet rendszerünkről! >>>