tankolóautomata

Zsebedben a tankolóautomata, vidd magaddal bárhová!

Hosszan kígyózó autósorok, egymással vitába szálló sofőrök, egyre feldultabb arcok – biztosan téged is fogadott már hasonló kép, amikor egy benzinkútra értél. Ugye milyen jó lett volna ekkor egy tankolóautomata, amely igénybevételével pillanatok alatt át tudtál volna esni a tankoláson? Itt az innováció, amely egyenesen a zsebedbe teszi az automatát!

A töltőállomásokon nem ritka az a jelenség, hogy egy-egy sofőr ráérősen végzi dolgát: tankolás után alaposan megtisztogatja szélvédőjét, bevásárol, majd még a mellékhelyiségben is megfordul. Mindezt persze úgy teszi, hogy közben járművét a kútoszlop mellett hagyja. 

Te pedig csak vársz és vársz, egyre türelmetlenebbül. Időközben persze eljön az a pillanat, amikor kifarolnál, azonban ekkor már épp beálltak mögéd. Így marad a veszteglés. És már el is ment fél óra a napodból, a bosszankodás miatt pedig még a jó hangulatodnak is lőttek. 

tankolóautomata

A tankolásnak más módja is van!

Képzelj el egy olyan világot, ahol pillanatok alatt megy a tankolás. A fizetés a kútoszlop mellett, egyszerűen, egy QR-kód beolvasásával végrehajtható. Nincsenek végeláthatatlan sorok, hosszas várakozási idő. Tankolás után mindenki egyből elhajt. 

Jól hangzik, igaz? 

Az App&Tank realizálja ezt a vágyálmot!

Az App&Tank egy olyan alkalmazás, amely segítségével egyszerűen és gyorsan át lehet esni a tankoláson. Az applikációba előre felvihetők a bankkártyaadatok, így csak néhány kattintásnyi időre van szükség és mehet is a gyors, egyszerű, érintésmentes tankolás. 

Rendszerünk továbbá egy olyan átlátható felületet biztosít, ahol könnyedén monitorozhatókak az üzemanyagra fordított összegek. Így a kiadások pontosan számontarthatók. 

Az App&Tank zsebedbe teszi a tankolóautomatát, ezzel együtt pedig elhozza a várakozásmentes, nyomon követhető tankolás korát!

Tedd próbára rendszerünket! >>>