töltőállomásod

Most fejleszd töltőállomásod, mert ha kimaradsz, lemaradsz!

Téged is érdekel az App&Tank? „Várod”, hogy a környéken az egyik konkurens bevezesse és te is próbára tedd? Nem biztos, hogy jó ötlet elvesztegetni az időt. Gondolj csak bele: ki emlékszik a második emberre a Holdon?

Az automatizálás egyre több kúttulajdonos fantáziáját mozgatja meg. Nem is csoda, hiszen az, aki a vásárlói igényeknek eleget szeretne tenni, mindenképp az önműködő rendszerek irányába kell, hogy elmozduljon. A sofőrök ugyanis a kedvező árak és a gyors tankolás lehetősége miatt egyre nagyobb arányban részesítik előnyben az automata kutakat. 

A gond csak az, hogy az ismeretlentől való félelem miatt sokan csak várnak és várnak, mígnem a versenytársak leelőzik őket. 

A töltőállomás tulajdonosok egy része attól tart, hogy az automata miatt a potenciális vásárlók majd nem mennek be a boltba, emiatt pedig elesnek az esetleges plusz bevételektől. Viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy aki nem szeretne bemenni a shopba, annak ez egy óriási nyűg. Ha pedig akar valaki vásárolni, a gyors, automata kutas tankolás után is megteheti. 

Most fejleszd töltőállomásod! 

Az App&Tankkal most még akár beruházásmentes konstrukcióban is automatizálhatod kutad! 

Innovatív rendszerünk segítségével minimalizálható a személyzet költsége, miközben maximalizálható a kút üzemideje. Ha a kút automata üzemmódban van, nem kell a kassza szállítója felé ügyeleti díjat fizetni, ezáltal többek között csökkenthető az éjszakai üzemidőre kifizetett rendelkezésre állási díj is. Ezzel párhuzamosan a rezsiköltség is mérséklődik, hiszen nem kell például az eladóteret fűteni vagy éppen hűteni.

Az App&Tank rendszerével ráadásul nemcsak költséget csökkenthetsz, de új vevőkre is szert tehetsz! Az innovációnak köszönhetően ugyanis a te kutad is áttételesen reklámot kap. Ez egy jókora előny most, amikor a kisebb kutaknak még nem sikerült visszaszerezni ügyfélkörüket, illetve ledolgozni veszteségeiket. 

Ha kimaradsz, lemaradsz!

Legyen a te kutad az első, amely a vonzáskörzetedben található autósok számára korszerű, automatizált tankolási lehetőséget kínál! Minél előbb lépsz, annál nagyobb esélyed lesz a piacon, annál nagyobb esélyed van arra, hogy megelőzd versenytársaid!

Az App&Tank nemcsak egy automata vagy egy applikáció, hanem a jövő üzleti modellje!

Az App&Tank már élesben is üzemel egy hazai kúton, méghozzá nagy sikerrel!  Legyen a te kutad a második, előzd meg versenytársaid!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>