kútoszlop

Hová kerüljön a benzinkúton az automatizált kútoszlop?

Az App&Tank rendszere tulajdonképpen bármelyik kúthoz kihelyezhető. Így lehetőség van arra, hogy a már meglévő kutak mind hagyományos, mind automatizált módon használhatóak legyenek, illetve kialakítható egy külön, a többitől elkülönített, a kasszától független App&Tank sáv is. De vajon melyik az a variáció, amelyikkel a benzinkutak a lehető legjobban járhatnak?

Az App&Tank sáv mindent leegyszerűsít?

A külön sáv nagy előnye, hogy az adott oszlopon a sofőr csak és kizárólag az App&Tank rendszerével tud tankolni. Ez felgyorsítja a fizetés és tankolás folyamatát, illetve semmilyen felügyeletet nem igényel. 

Ha azonban az autós a kútoszlopnál úgy is tud tankolni, hogy ott helyben dönti el, bemegy-e a kasszához fizetni vagy az automata rendszeren keresztül egyenlíti-e ki a számlát, a kút alkalmazottjának extra figyelmet kell fordítania arra, hogy az éppen tankoló személy elhajtás után rendezte-e a számláját vagy sem. 

Az App&Tank sávban azonban nincs fedezetlen tankolás! Rendszerünknek hála lehetetlenné válik, hogy valaki fizetés nélkül távozzon, illetve a várakozási idő is jelentősen csökkenthető. 

A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. Fontos, hogy rendszerünknél csak egyszer kell regisztrálni, nem pedig minden egyes kúton, mint más hasonló megoldásoknál. Így az autósoknak a töltőállomáshoz érve csak be kell olvasniuk a kútoszlopra kihelyezett QR-kódot, majd egy gyors kattintás után, teljesen önállóan át is eshetnek a fizetési procedúrán. Így a tankolás befejeztével azonnal elhajthatnak, nem foglalják el az oszlopot, nem tartják fel a többi sofőrt. 

Természetesen az App&Tank rendszere használható már meglévő kassza mellett is, azzal párhuzamosan vagy felváltva, vegyes üzemben, például éjszaka is. 

kútoszlop

Most automatizáld töltőállomásod!

Az App&Tankkal most még akár beruházásmentes konstrukcióban is automatizálhatod kutad! 

Innovatív rendszerünk segítségével minimalizálható a személyzet költsége, miközben maximalizálható a kút üzemideje. Ha a kút automata üzemmódban van, nem kell a kassza szállítója felé ügyeleti díjat fizetni, ezáltal többek között csökkenthető az éjszakai üzemidőre kifizetett rendelkezésre állási díj is. 

Az App&Tank rendszerével ráadásul nemcsak költséget lehet csökkenteni, de új vevőkre is szert lehet tenni! Az innovációnak köszönhetően ugyanis a kút áttételesen reklámot kap. 

Az App&Tank már élesben is üzemel egy hazai kúton, méghozzá nagy sikerrel!  Legyen a te kutad a következő, amelyik  korszerű rendszerével vonzza be új ügyfeleit! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljünk a lehetőségekről! >>>