App&Tank

Miben más az App&Tank, mint az egyéb automatizálási lehetőségek?

Az automatizálással jelentősen csökkenthetők a munkaerő költségek, növelhető a nyitvatartás és az üzemidő, sőt az ügyfelek elégedettsége, illetve a kút népszerűsége is fokozható. Épp ezért egyre több kúttulajdonos dönt az automatizálás valamilyen formája mellett – hogy pontosan melyik mellett, az rendkívül sokat nyom a latba. 

A legnépszerűbb a tankolóautomata – de vajon a legjobb is? 

A tankolóautomata az elmúlt években igen közkedveltté vált, hiszen megbízhatóságot és ellenőrizhetőséget kínál. A rendszer az üzemanyag felhasználását nyomon tudja követni, ezáltal jelentősen leegyszerűsíti az alkalmazottak adminisztrációs feladatait. Egy adott időszak információit gyűjti össze, amelyek lekövethetők a számítógépre telepített szoftverrel. 

Egy rendkívül jól kitalált szerkezetről van szó, viszont beszerzése jókora beruházást igényel. Épp emiatt számos töltőállomás tulajdonos kénytelen lemondani erről a fejlesztésről. 

Az App&Tank egy elérhető alternatíva!

Az App&Tank egy teljesen új szolgáltatás, amivel részben vagy egészben kiváltható a meglévő kassza, a back office vagy akár a meglévő tankolóautomata, sőt üzemeltethető a töltőállomás, akár személyzet nélkül, 0-24 órás nyitva tartással is. Teljesen függetlenül működik az összes, már meglévő rendszertől. Ráadásul beruházásmentes!

Mindössze egyszeri regisztráció szükséges, mely kényelmessé teszi a használatot, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a felhasználók valóban igénybe is vegyék az App&Tank rendszerét, ezáltal több tankolót viszünk a kútra, bővítjük a felhasználók körét.

Az App&Tank nem csak egy tankolóautomata vagy applikáció, ez a jövő üzleti modellje!

Rendszerünk bármely kútoszlop gyártó termékeivel üzemeltethető. 

Az automatizálás sosem volt olyan egyszerű, mint ma!

Annak érdekében, hogy maximalizáld kutad jövedelmezőségét, most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat, mindezt beruházás nélkül!

Sőt! Ha korábban vásároltál kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetsz a lehetőséggel! Keress minket a részletekért! >>> ITT