0-24

0-24-ben üzemeltetnéd kutad? Itt a legegyszerűbb módja!

Kétségkívül azok a legnagyobb profittal számoló kutak, amelyek 0-24-ben ügyfeleik rendelkezésére állnak. A non-stop nyitvatartás azonban hatalmas plusz erőforrást igényel, emiatt a töltőállomások jelentős része számára ez a felállás nem megvalósítható. Legalábbis így volt ez, míg az automatizálás megoldást nem kínált a problémára. 

A kút függetleníthető a bolttól!

Ahhoz, hogy a töltőállomás üzemeljen, nem kell feltétlenül nyitva lennie az üzletnek. Az App&Tank rendszerének köszönhetően emberi erőforrás és költséges tankolóautomaták nélkül működtethető a benzinkút. Az innováció használata esetén még kassza sem kell az automata kúthoz, így ez és ennek járulékos költségei is megspórolhatók. Az üzemeléshez mindössze egy kútoszlopra van szükség!

Az App&Tankkal beruházás nélkül non-stop üzemmódra állhatsz át!

Az innovációnak köszönhetően létrehozható egy külön App&Tank sáv, amely akár a nap 24 órájában működőképes lesz. Így anélkül, hogy plusz erőforrást kellene biztosítani, elérhető a non-stop nyitva tartás. 

A fejlesztés a töltőállomások üzemeltetői számára akár teljesen beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! 

Annak érdekében, hogy maximalizáld kutad jövedelmezőségét, most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat, mindezt befektetés nélkül!

Ráadásul amennyiben korábban vásároltál kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetsz a lehetőséggel! Keress minket a részletekért! >>>