benzinkút

A benzinkút-piac újrarendeződés alatt – nem árt résen lenni!

Az árstop kivezetése viszonylagos nyugalmat hozott a piacon, hiszen a szabályozások révén kialakított abszurd állapotok után végre ismét megéri üzemanyagot értékesíteni. A megpróbáltatások azonban ezzel nem értek véget a kisbenzinkutak tulajdonosai számára, hiszen jól érezhető, hogy a nagyobb olajtársaságok elszívták a vevők egy részét. Ma a töltőállomások számára a legfőbb feladat ezen vásárlók visszanyerése.

A piac újrarendeződik!

A sofőrök jelentős része az árstop bevezetése után megváltoztatta tankolási szokásait – hiszen nem kellett a kedvező árak után kutatni, illetve a kisebb kutak által bevezetett mennyiségi korlátozások is arra késztették őket, hogy a nagyobb társaságokhoz forduljanak. Az ársapka kivezetése után azonban újra elkezdett dominálni az ár, így megindult a piac újrarendeződése, a vásárlók vándorlása.

benzinkút

Ma a benzinkutak legfőbb feladata: a vándorló sofőröket becsábítani és magukhoz láncolni!

Miként lehet ezt elérni? 

Az App&Tank segítségével! A fejlesztéssel, amely kifejezetten az ügyfelek igényeinek kielégítése céljából született meg. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a töltőállomások üzemeltetői a lehető legjobb ügyfélélményt kínálják, ezáltal pedig könnyedén betereljék a sofőröket az App&Tank elfogadóhelyekre. 

Az App&Tankkal kényelmesebbé és gyorsabbá válik a fizetési folyamat!

Az innováció használatával a sofőrök és a töltőállomás tulajdonosok egyaránt elégedettebbek lesznek a fizetési folyamattal, hiszen az adott összeg a kútoszlop mellett, egy QR-kód beolvasásával kiegyenlíthető. Ezzel nemcsak az ügyfél-elégedettség, hanem a visszatérő ügyfelek aránya is növelhető. 

benzinkút

Az App&Tank az árakkal való versengésben is segít!

A rendszer alternatívát kínál a különböző fizetési módokra, miközben lehetővé teszi, hogy emberi erőforrás és tankolóautomaták nélkül üzemeltethetővé váljon egy benzinkút. Az innovációnak köszönhetően még kassza sem kell az automata kúthoz, így ez, és ennek járulékos költségei is megspórolhatók. A többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank, így lényegében teljesen megszüntethetők a jelenleg költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség.

Az App&Tankkal amellett, hogy a költségek drasztikusan csökkenthetők, új vevők is szerezhetők! Mivel a piac most újrarendeződés alatt áll, érdemes résen lenni, és felkészülten nekivágni a következő időszaknak.

Az App&Tank most akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! Ne maradj le erről a kihagyhatatlan lehetőségről, tudj meg többet fejlesztésünkről!>>>