App&Tank

Miben más az App&Tank rendszere?

Az applikáción keresztül történő fizetés a benzinkutakon már létező megoldás, egyre több cég próbálkozik az alkalmazások fejlesztésével. Az App&Tank rendszere azonban jóval több mint egy applikáció. Lássuk, fejlesztésünk miben nyújt többet!

Beruházásmentes

Az automatizálástól sokan azért tartanak, mert egyfajta méregdrága hóbortként tartják számon. Pedig ahhoz, hogy egy kút korszerűsített legyen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebekbe nyúlni. Sőt! 

Most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat, mindezt mindenféle beruházás nélkül! Ráadásul azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek ezzel a lehetőséggel. 

Minden rendszertől független 

A Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatósági Főosztály állásfoglalása pénztárgép használattal kapcsolatban kimondja: az önműködő töltőállomás kezelőszemélyzet nélküli automata berendezésnek minősül, ezért az így értékesített üzemanyag mentesül a nyugtaadási kötelezettsége alól, tehát nem kell rendelkezni online-pénztárgéppel. Az App&Tank tehát kasszafüggetlen üzemelést tesz lehetővé, így a pénztár összes járulékos költsége megspórolható, illetve szélesebb körben való alkalmazást tesz lehetővé. Fejlesztésünk teljesen függetlenül működik a már meglévő, egyéb rendszerektől. 

Ezen felül természetesen teljes körű back office-al (jövedéki nyilvántartás, szintmérő-kezelés, készletkezelés, számlázás, ügyfélnyilvántartás stb.) rendelkezik, így a fejlesztés segítségével akár a komplett állomás üzemeltethető.

Alkalmazása nem engedélyhez kötött 

Nincs szükség hosszas engedélyeztetési eljárásra, az App&Tank használata bármiféle engedély nélkül lehetséges.     

Nincs karbantartási költsége

Míg a tankolóautomata bizonyos időközönként karbantartást követel, addig az App&Tank semmilyen szervizelést nem igényel. A szoftverfrissítések automatikusak, ezek nem befolyásolják az üzemelést, illetve anyagi teherként sem nehezednek a benzinkút tulajdonosok vállára. 

Integrált marketinget is tartalmaz

Az alkalmazásban feltüntetésre kerülnek a partnerbenzinkutak, ezáltal próbálunk minél több felhasználót beterelni az állomásokra és ösztönözni őket a használatukra. Így még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi, ezzel az új ügyfelek bevonzása is kipipálható. 

Kényelmes a használata 

A felhasználók szempontjából további fontos tényező, hogy csak egyszer kell regisztrálni. Egyetlen gyors regisztrációs kör után bármelyik App&Tank elfogadóhelyen használható az alkalmazás. A többi applikációs megoldás esetében minden egyes üzemeltetőnél külön-külön szükséges regisztrálni, ami rendkívül kényelmetlen az autósok szemszögéből. 

További fejlesztések várhatók

A későbbiekben készpénz/kártya elfogadó terminál (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya, saját kártya elfogadással) is elérhető lesz. Ennek az árát ráadásul a piacon elérhető legjobb kondíciókkal kívánjuk bevezetni. Ez azért előnyös, mert első lépésben az App&Tank bevezetésével beruházásmentesen lehet „szondázni” a piacot, azaz tesztelhető, mennyire lenne előnyös egy tankolóautomata az adott állomáson és a későbbiek során lehet igény szerint bővíteni, így kockázatmentesen automatizálható a kút részben vagy egészben.

Az App&Tank egy teljesen új üzleti modell, amivel hálózatként tudnak fellépni a kutak üzemeltetői, hatékonyabban és gyorsabban tudnak reagálni a piaci változásokra. 

Készülj fel te is a jövő kihívásaira! >>>

Ismerd meg jobban az App&Tankot, rövid animációs videóink által. 

Ha üzemeltető vagy, ez neked szól: 

Ha felhasználó vagy, ez neked szól: