tankolni

Nagy változás jöhet! Hamarosan a kisebb településeken már csak automatán keresztül lehet tankolni? 

A benzinárstop okozta veszteségek csökkentése miatt a korábbinál jóval több töltőállomás üzemeltető fordult az automatizálás felé, amelyre sokan a túlélés zálogaként tekintettek. Azóta az ársapkának búcsút inthettünk, viszont az önműködő rendszerek terjedésének továbbra sem. Ennek a tendenciának az erősödése a hazai benzinkutakon akár maradandó, látványos változásokat idézhet elő.

Az automatizáció országszerte hódít!

Az önműködő rendszerek egyre több területen bukkannak fel. A benzinkutakon megjelentek a csoki- és kávéautomaták, sőt egyes kutakon a pénztár nélküli tankolást lehetővé tevő rendszerek, az automatás tankolás feltételei is biztosítottak már. Mindezek ugyanis lehetővé teszik a személyzet csökkentését, sőt akár teljes felszámolását is. A fejlesztések megoldást kínálnak a krónikus munkaerőhiányra, illetve jókora profitnövekedést is hozhat, hiszen az automatizáció a lehető legtakarékosabb üzemelést teszi lehetővé. 

tankolni

A hazai benzinkút-piac jókora változás előtt áll!

Amennyiben a trendek nem változnak – és nagyon úgy tűnik, hogy nem fognak –, hosszabb távon elképzelhető, hogy a kisebb kutak egy részénél az autósoknak maguknak kell tankolni és az automatából tudnak majd csak vásárolni néhány apróságot. Ez az irányvonal nem lenne újkeletű. A folyamat Ausztriában már lezajlott. Szomszédunkban ugyanis a kisebb települések többségében már csak automatán keresztül lehet feltölteni az autó üzemanyagtartályát. 

Az App&Tank felgyorsítja az automatizáció terjedését!

A fejlesztéseknek a legnagyobb akadálya a magas beruházási költség. A tankolóautomaták beszerzése és beüzemelése jókora összegeket emészt fel. Épp ezért fejlesztettük ki rendszerünket, az App&Tankot. 

Az App&Tank egy teljesen új szolgáltatás, amivel részben vagy egészben kiváltható a kassza, a back office vagy akár a meglévő tankolóautomata is, sőt üzemeltethető a töltőállomás, akár személyzet nélkül, 0-24 órás nyitva tartással is. Teljesen függetlenül működik az összes, már meglévő rendszertől. Ráadásul beruházásmentes!

Mindössze egyszeri regisztráció szükséges, mely kényelmessé teszi a használatot, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a felhasználók valóban igénybe is vegyék az App&Tank rendszerét, ezáltal több ügyfelet viszünk a kútra, bővítjük a felhasználók körét.

Az App&Tank nem csak egy tankolóautomata vagy applikáció, ez a jövő üzleti modellje!

Az automatizálás sosem volt olyan egyszerű, mint ma!

Annak érdekében, hogy maximalizáld kutad jövedelmezőségét, most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat, mindezt beruházás nélkül!

Sőt! Ha korábban vásároltál kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetsz a lehetőséggel! Keress minket a részletekért! >>> ITT