benzinkutak

A benzinkutak közötti verseny fokozódik. Beszálltál a ringbe? 

Visszatért a verseny a magyar üzemanyagpiacra! A kutak mindent megtesznek azért, hogy minél több autóst csábítsanak magukhoz. A versengés egyre fokozódik. A töltőállomásoknak fel kell venniük a kesztyűt, ha nem akarnak alulmaradni. 

Az ársapka eltörlése óta megállíthatatlanul folyik a harc a vevők megszerzéséért, illetve megtartásáért. Ahogy a nagyok, úgy a kisebb kutak tulajdonosai is forgalmat szeretnének generálni, méghozzá a legjobb, legegyszerűbb módszerekkel. 

A trendeket a nagyok alakítják!

A nagy olajtársaságok automatizálásba kezdtek. Ez pedig trendet teremtett. Egyre több kúton jelennek meg az automatizált rendszerek. Az egyik nagy olajtársaság például több kútjára is automatát telepített, amivel a kártyás ügyfeleik tudnak anélkül tankolni, hogy bemennének a boltba. Ez olyan előny, amivel még több, főleg céges ügyfelet tudnak bevonzani és elcsábítani a kisebb kutaktól. A nagy olajtársaságok egy része ebbe, tehát az automatizálás irányába mozdult el, hiszen ezzel olcsóbbá és gyorsabbá tehető a tankolás. Ráadásul az ügyfelek igényeinek is így lehet leginkább megfelelni.

Az automatizálás nem csak a nagyok kiváltsága!

A kisebb kutak többsége el sem gondolkodik az automatizáláson, mivel a tankolóautomaták jókora befektetést igényelnek. A kút fejlesztése költséges, sőt egy kisebb töltőállomás számára mondhatni megfizethetetlen.  

Az App&Tank azonban mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást!

Rendszerünk olyan alternatíva a töltőállomások automatizálására, amely akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető!

Innovációnknak köszönhetően a benzinkutakon megszüntethetők a költséges berendezések, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A fizetés a kútoszlopon található QR-kód applikációs beolvasásával lebonyolítható. Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ebben is segítséget nyújt. 

Az App&Tank lehetőséget biztosít arra, hogy automatizáld és reklámozd kutad, így pedig nemcsak a régi vevőket tudod megtartani, de rengeteg újat is bevonzhatsz, ezáltal pedig jókora versenyelőnybe kerülhetsz. 

Tudj meg többet innovációnkról! >>>