kút

Hamarosan a te közeledben is lesz App&Tank kút! Készen állsz?  

Neked is eleged van a benzinkutakon hosszan kígyózó autósorokból? Bosszant, hogy mindig be kell menned a boltba, még akkor is ha nem szeretnél semmit venni? Az esetek többségében csak gyorsan tankolnál és el is hajtanál? Akkor az App&Tank a te applikációd!

Mit tud az App&Tank?

Az App&Tank egy olyan alkalmazás, amely segítségével egyszerűen és gyorsan át lehet esni a tankoláson. Az applikációba előre felvihetők a bankkártyaadatok, így a kútoszlophoz érve, csak egy QR-kód beolvasására és néhány kattintásnyi időre van szükség, majd mehet is a gyors, érintésmentes tankolás. Mind az üzemanyagtartály feltöltése, mind a fizetés a kútoszlop mellett elvégezhető, így nem szükséges a megrekedt sorokban vesztegelni. 

Rendszerünk továbbá egy olyan átlátható felületet kínál, ahol könnyedén monitorozhatók az üzemanyagra fordított összegek, ezáltal a kiadások is pontosan számontarthatók. 

Hol találod az App&Tankot?

Magát az alkalmazást pillanatokon belül a telefonodon!

Töltsd le az App&Tank alkalmazást a Google Play áruházból vagy az App Store-ból. Regisztrálj néhány másodperc alatt, néhány alapadat megadásával, majd egy kattintással erősítsd meg regisztrációs szándékod az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken átestél, már semmi sem állhat utadba, hogy próbára tedd innovatív rendszerünket!

kút

Az App&Tank üzemkész, a töltőállomásokra való bevezetése folyamatban van! Hamarosan lehet épp a te közeledben lévő kúton is találkozhatsz vele. De ha nem szeretnél semmit a véletlenre bízni, nyugodtan jelezd kedvenc benzinkutadon, hogy ideje lenne modernizálni a folyamatokat! :) 

Addig is, töltsd le alkalmazásunkat, hogy a kellő pillanatban a kezedben legyen a megoldás, amivel pillanatokon belül áteshetsz a tankolási procedúrán. 

Bízunk benne, hogy applikációnk elnyeri tetszésed és mihamarabb élesben is próbára teheted. Bármilyen észrevételed vagy kérdésed felmerült, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>