benzinkutadra

Új ügyfeleket szeretnél bevonzani benzinkutadra? Itt a megoldás!

Normalizálódott a helyzet a benzinkút-piacon. Ma már ismét minden töltőállomás üzemeltető azért teper, hogy a lehető legtöbb autós az ő kútja mellett tegye le a voksát. A harc kiélezett, mindenki beveti, amit csak tud – legalábbis ezt érzik. Pedig van még mivel előállni! 

A kisebb töltőállomások csak nehezen tudják felvenni a harcot a legnagyobbakkal – ez nem vitás. Azonban ez nem azt jelenti, hogy visszavonulót kell fújni és fel kell adni a harcot. Igenis vannak lehetőségei egy kisebb kútnak is!

Az árversenybe be lehet szállni!

A legtöbb ügyfelet az üzemanyagárakkal lehet megszólítani, illetve bevonzani egy benzinkútra. Az árakat persze egy bizonyos szint alá nem lehet lenyomni, hiszen senki nem szeretne ismét veszteségesen kereskedni. Viszont le lehet menni a konkurensek árai alá deficit nélkül is, méghozzá az automatizálással! 

A fejlesztésnek köszönhetően a hagyományos mellett önkiszolgáló és automata rendszerben is üzemeltethető a kút, ami által a működési költségek minimalizálhatók, az üzemanyag pedig kedvező áron értékesíthető. 

benzinkutadra

Az automatizálástól nincs miért tartani!

A kút automatizálásán sokan el sem gondolkodnak, hiszen a tankolóautomaták jókora befektetést igényelnek. Viszont ezektől a berendezésektől már jóval modernebb rendszerrel is önműködővé tehető a töltőállomás. Ez az App&Tank, amely akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető! 

Innovációnknak köszönhetően a benzinkutakon megszüntethetők a költséges berendezések, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A fizetés a hagyományos kútoszlopon található QR-kód applikációs beolvasásával lebonyolítható. Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi. 

Az App&Tank lehetőséget biztosít arra, hogy automatizáld és reklámozd kutad, így pedig rengeteg új ügyfelet bevonzhass. 

Az applikáció a felhasználók számára hihetetlenül kényelmesen használható. Az egyéb megoldásokkal ellentétben az App&Tank alkalmazásában csak egyszer kell regisztrálni, nem pedig minden kútnál külön-külön. Ráadásul az alkalmazás az autós közösségépítésre is lehetőséget biztosít, amelynek köszönhetően a kutak új ügyfelekkel bővülhetnek.  

Tudj meg többet innovációnkról! >>>