töltőállomásod

Töltőállomásod maximális kihasználtsággal is üzemelhet!

Minden töltőállomás tulajdonos arra vágyik, hogy kútja maximális kihasználtsággal üzemeljen. Az autósok bevonzása, illetve a munkaerő biztosítása a non-stop nyitva tartáshoz azonban egyáltalán nem egyszerű feladat. 

A kisebb töltőállomások csak nehezen tudják felvenni a harcot a nagyobb, nemzetközi kúthálózatokkal. A nagyok akciói, hűségpontjai olyan extrák, amik sok autós számára vonzóak lehetnek. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy a kicsiknek visszavonulót kell fújniuk és fel kell adni a harcot! Igenis működhet maximális kihasználtsággal egy kisebb benzinkút is! Az App&Tank legalábbis minden feltételt megad ehhez!

Autósok bevonzása 

Hosszas sorok, fáradtság és időveszteség – ezek mind olyan problémák, amelyekkel szinte minden autós találkozott már az töltőállomásokon. Azonban mostantól ezek a kellemetlenségek a múlté válhatnak. Az App&Tank alkalmazás bevezetése révén az benzinkutak új szintre léphetnek, garantálva a várakozásmentes tankolás élményét. 

Gyors tankolás

Az App&Tank lehetővé teszi, hogy az autósok már előre felvigyék bankkártyaadataikat az alkalmazásba, így amikor az üzemanyagkúthoz érkeznek, mindössze néhány kattintással elvégezhetik a fizetést, pillanatok alatt. Nincs szükség sorban állásra vagy várakozásra, így rendkívül gyorsan át lehet esni a tankoláson, és már jöhet is a következő autós. 

Non-stop nyitva tartás 

Az innovációnak köszönhetően létrehozható egy külön App&Tank sáv, amely akár a nap 24 órájában működtethető. Így anélkül, hogy plusz erőforrást kellene biztosítani, elérhetővé tehető a non-stop nyitva tartás. 

Az App&Tank nem csak egy alkalmazás, hanem egy hatékonyabb jövő előfutára. Az alkalmazás olyan értékeket képvisel, mint a kényelem, a gyorsaság és a technológiai fejlődés, amelyek mindannyiunk számára fontosak.

Ahogy az autóipar és a technológia folyamatosan fejlődik, a benzinkutak sem maradhatnak le. Az App&Tank alkalmazás bevezetése a kutak hatékonyságát és a vásárlói élményt egyaránt növeli. 

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>