automatizálás

Itt a megoldás, amivel egyszerűvé és költséghatékonnyá válik az automatizálás

Az automatizálás egyre inkább a modern üzleti világ elengedhetetlen részévé válik. Azonban sok vállalkozó még mindig óvatosan lépked ezen a területen, tartva attól, hogy a beruházások magas költsége és a rendszerek nehezen kezelhetősége felül fogja múlni az előnyöket. De mi történne, ha lenne egy megoldás, amely egyszerűvé és költséghatékonnyá tenné az automatizálást, miközben nem csökkentené a rendszer minőségét és megbízhatóságát sem? Nos, örömmel jelentjük be, hogy itt van ez a megoldás!

Az App&Tank bármely kúttulajdonos számára elérhetővé teszi az automatizálást, hiszen a fejlesztés nagyobb befektetés nélkül, havidíjas alapon érhető el!

App&Tank: automatizálás gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan 

Sokan azért nem mernek belevágni a töltőállomás fejlesztésébe, mivel tartanak attól, hogy elhúzódik majd az engedélyeztetési procedúra. Az App&Tank esetében azonban ezzel nem kell számolni, mivel alkalmazása nem engedélyhez kötött. De nemcsak a rendszer telepítése gondtalan, hanem későbbi működtetése is. Karbantartási költségekre sem kell számítani, ugyanis a szoftverfrissítések automatikusak, nem befolyásolják az üzemelést, illetve anyagi teherként sem nehezednek a benzinkút üzemeltetők vállára.  

Az App&Tank bevezetésével a benzinkutakon megszüntethetők a költséges berendezések, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség, amin elhelyezhető a QR-kód és a használati útmutató. A rendszer kasszafüggetlen üzemelést tesz lehetővé, ezáltal a pénztár összes járulékos költsége megtakarítható. Ezen felül az App&Tank teljes körű back office-al rendelkezik, ami magában foglalja többek között a jövedéki nyilvántartást, szintmérő-kezelést, készletkezelést, számlázást és az ügyfélnyilvántartást. Így a fejlesztés segítségével akár a komplett állomás üzemeltethető. 

Az App&Tank már terminállal is elérhető!

Az üzemeltetőknek mostantól nem kell választaniuk az applikációs és terminálos fizetési lehetőség között – mindkettő egyidejűleg elérhetővé válik.

A neves olasz gyártó, a Fortech által biztosított tankolóautomata terminál új szintre emeli a fizetési lehetőségeket, hiszen elfogadja a készpénzt, a bankkártyát, a nemzetközi üzemanyagkártyát és a saját kártyát is. Ám ennél is tovább mutat a fejlett fizetési rendszer, hiszen az App&Tank applikációval ötvözve egy olyan egyedi megoldás jöhet létre, amely nemcsak kényelmet nyújt, de egyúttal az üzemeltetési költségeket is jelentősen csökkenti.

De ez még nem minden! Az új terminálunkkal együtt egy erős üzleti modellt is kínálunk. Ez segít az üzemeltetőknek növelni az ügyfélkört, megtartani a meglévő vevőket, és minden eddiginél hatékonyabban működtetni az üzletüket.

Tehát ha te is arra vágytál, hogy az automatizálás egyszerűbbé és költséghatékonyabbá váljon, akkor ne keress tovább – itt a megoldás!

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>