kútüzemeltetők

Extra bevétellel számolhatnak a kútüzemeltetők az automatizálásnak köszönhetően

Milyen extra bevételeket lehet elérni a benzinkutakon, ha a kút üzemeltetője az automatizálás mellett dönt, és bezár a shop? Cikkünkből kiderül!

Mivel a legtöbb benzinkút autóval jól megközelíthető helyen van, érdemes a helyi igényeknek megfelelően a kihasználatlan területeket oly módon hasznosítani, hogy azok extra bevételhez juttassák a kút üzemeltetőjét. Amennyiben a bolt és a környék erre alkalmas, új, az üzemanyag értékesítéstől független tevékenységet lehet végezni a shop területén, mely lehet akár kávézó, élelmiszerbolt vagy épp egy lottózó működtetése is. 

Mindezek mellett azon is érdemes elgondolkodni, hogy az egyéb tevékenység is automatán vagy automatákon keresztül történjen. Ilyen lehet az étel vagy ital, kávé, de akár az üvegvisszaváltó, esetleg a csomagautomata is. Utóbbi koncepcióban abszolút személyzetmentesen, azaz jóval kevesebb kiadás mellett működhet az állomás.

Nézzünk néhány példát, amelyek egyértelműsítik, hogy mekkora potenciál rejlik az automatizált működésben!

A mai automaták által már minden elérhetővé válik!

Az innovatív automatákban már helyben előállított élelmiszerek, tejtermékek, pékáruk is bátran tárolhatók, illetve értékesíthetők. Az önműködő kisboltok árukészletének tényleg csak a képzelet szab határt. Az automata szekrényekből számtalan variáció összeállítható, az egyedi üzleti igényeknek megfelelően. Ahogy az Agroinform is beszámolt róla, még akár zöldség-gyümölcs automata is létezik már. 

Az automatizált rendszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és nem csak itthon, külföldön is. Németországban például már jó ideje hódítanak a személyzet nélküli kisboltok. Egy magyar TikTok-ozó meg is mutatta, hogyan – szúrta ki a Pénzcentrum. 

Automatizáld kutad, és tegyél szert extra bevételre!

Innovációnk, az App&Tank mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást, hiszen a fejlesztés bármiféle befektetés nélkül elérhető. Most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálható akár a teljes benzinkút. Ráadásul azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek ezzel a lehetőséggel.  

Az App&Tank egy teljesen új modell, amivel hálózatként tudnak fellépni a kutak üzemeltetői, illetve hatékonyan és gyorsan képesek reagálni a piaci változásokra. 

Automatizáld töltőállomásod egyszerűen az App&Tank-kal, és tegyél szert extra bevételre! >>>