automata

Itt a legkorszerűbb és legkomplexebb automata a piacon!

Egy olyan automata megoldás után kutatsz, amellyel felgyorsítható és kényelmesebbé tehető a tankolás? Szeretnéd, ha kutadon a korszerű mobilos és a hagyományos terminálos fizetési lehetőség is biztosított legyen? Megoldásunk neked szól!

Az App&Tank új fejlettségi szintre lépett!

Az App&Tank már önmagában is kihagyhatatlan üzleti modellt kínált a töltőállomás tulajdonosok számára, hiszen segítségével egy lépésben, beruházásmentesen automatizálható a kút. A innováció mobilos fizetési lehetőséget biztosít, amely nemcsak a ma ismert tankolóautomatákat váltja ki, hanem adott esetben a kasszát is. Az App&Tank azonban már korántsem csak ennyiből áll!

Az App&Tank alapszolgáltatás mellé már fizikai terminál is elérhető, ráadásul bevezető áron!

A terminálokat Olaszország vezető automata szállítója, a Fortech biztosítja!                                                                        

A terminál a Fortech terméke, mely gyártó több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így több ezer automata üzemeltetéséből tanulva gyártja termékeit, figyelembe véve a vevői és üzemeltetői tapasztalatokat, visszajelzéseket, igényeket. Ennek megfelelően kiforrott, magas minőségű berendezésekről van szó, amelyeken elérhető a készpénzes, bankkártyás, flottakártyás, sőt még a nemzetközi üzemanyagkártyás fizetési lehetőség is. 

A Fortech terminálja ma a hazai piacon a lehető legjobb kondíciókkal elérhető berendezés!

Ennek azért van nagy jelentősége, mert egy személyzet nélküli kútnál első számú prioritás az üzembiztonság és az üzemeltetési költség (energiafogyasztás, karbantartás, havi díjak stb.), valamint a felhasználói tapasztalat (könnyű kezelhetőség), ergonómiai megfelelősség (optimalizált kezelőfelület), és ami szintén lényeges, az a gyorsaság. Ebből a szempontból mind a Fortech, mind a gyártó messze a legnagyobb tapasztalattal bíró vállalatok közé sorolandó.

A Fortech és az App&Tank egy nyerő páros! 

Ha az App&Tank mellé a fizikai terminál is kihelyezésre kerül, a kút egyfelől működni fog az applikációról – ami az alapszolgáltatás, mely tartalmazza a komplett back office-t, fizetési/engedélyezési megoldásokat és a marketinget –, másfelől a fizikai terminálról. Ilyen kombinációban jelenleg senki nem kínál rendszert, lényegében ez az első, ilyen értelemben vett legkorszerűbb és legkomplexebb automata megoldás a piacon.

Az App&Tank természetesen továbbra is működtethető a terminál nélkül is, illetve igény esetén bármikor a későbbiek folyamán kiegészíthető vele. 

Tudj meg többet az App&Tank-ról! >>>