benzinkutak

Sosem volt még ilyen jó áron elérhető a benzinkutak automatizálása!

Az automatizáció gondolata sokakban fenntartásokat kelt vagy egyszerűen nem is kerül szóba, mivel egy méregdrága beruházásnak tartják. Az emberek félnek attól, hogy egy olyan befektetésről van szó, ami túllépi a költségkeretüket, a megtérülési ideje pedig az elvárhatónál jóval hosszabb. Ezek a kételyek érthetőek, egészen addig, amíg meg nem ismerkedsz páratlan ajánlatunkkal!

Az App&Tank, a kútoszlop és a terminál hármasa most kihagyhatatlan áron érhető el!

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció. 

Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, az App&Tank már tankolóautomata terminállal is elérhető, így amennyiben valaki nem tartja kielégítőnek a kizárólag mobilos fizetési lehetőséget, annak sem kell más megoldás után kutatnia. Fontos, hogy a terminál és az App&Tank egy időben, párhuzamosan működhet. Ezekhez társul még egy kútoszlop, melyek most együtt rendkívül kedvező áron, remek konstrukcióban érhetők el. 

Részletekről érdeklődj, szívesen állunk rendelkezésedre!

A tankolóautomata terminált a Fortech biztosítja!

A Fortech Olaszország vezető automata szállítója, több ezer működő berendezéssel. Egy kiforrott, magas minőségű, nagy darabszámban gyártott termékről van szó, amin elérhető a készpénzes, bankkártyás, nemzetközi, illetve saját kártyás fizetési lehetőség is. 

A neves olasz gyártó berendezése a hazai piacon jelenleg a lehető legjobb kondíciókkal, legkedvezőbb áron érhető el. Az App&Tank szolgáltatás pedig bármikor, akár a későbbiek folyamán is kiegészíthető vele.

Tudj meg többet ajánlatunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>