App&Tank

Tordason az App&Tank!

A Fejér vármegyei Tordas községben is elérhetővé vált az App&Tank! Ezzel megszületett az első olyan állomás, ahol 0-24-ben lehetőség van az applikációs fizetésre. 

A rendszer telepítése befejeződött, a tankoló autósok immár élesben is használhatják Tordason az App&Tank applikációt. Azt az  innovációt, amely alapjaiban változtatja meg a benzinkutak működését azáltal, hogy hihetetlenül felgyorsítja és leegyszerűsíti a tankolás folyamatát. 

Hogyan működik az App&Tank?

Az App&Tank alkalmazásnak köszönhetően az autósoknak a benzinkútra érve csak be kell olvasni a kútoszlopon található QR-kódot, majd helyben, néhány kattintással át is eshetnek a fizetési procedúrán. A tankoláshoz tehát mindössze a telefonra van szükség, ugyanis a kártyaadatok előre felvihetők és elmenthetők az applikációban. 

App&Tank

De az innováció nem csak a fizetést könnyíti meg! Számos egyéb, a felhasználók számára hasznos funkcióval rendelkezik. Többek között monitorozhatók, illetve jól átláthatók az üzemanyagra fordított összegek, mindez a tranzakciós történetnek hála. Továbbá az alkalmazásba épített térképen le lehet csekkolni az App&Tank hálózatában lévő benzinkutakat, sőt navigáció is kérhető a kiválasztott kúthoz. 

Tedd te is próbára az App&Tank-ot!

A Google Play vagy az App Store alkalmazásboltból pillanatok alatt letöltheted az App&Tank applikációt. A letöltést követően már csak egy rövid regisztrációs körön kell átesni, majd egy e-mailes jóváhagyás által meg kell erősíteni a regisztrációs szándékot. 

Amennyiben ezzel megvagy, már használhatod is applikációnkat, amellyel a tankolás új szintjét ismerheted meg. 

Az App&Tank nem csak az ügyfelek, a benzinkút üzemeltetők számára is tartogat előnyöket!

Az applikációs fizetés amellett, hogy bevonzza az autósokat, számos egyéb pozitívummal is rendelkezik. 

A mobilos fizetésnek hála a benzinkutak kiadásai csökkennek, hiszen a költséges rendszerek megszüntethetők, a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Mindemellett az App&Tank segítségével könnyedén át lehet állni a non-stop nyitvatartásra, működtetéséhez nincs szükség emberi erőforrásra. Ráadásul még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, rendszerünk ezt is elvégzi. 

Téged is vár a tordasi App&Tank! Teszteld le rendszerünket!