App&Tank

Ha van már tankolóautomatád, akkor is érdemes App&Tank sávot nyitnod!

A hagyományos benzinkutak évtizedek óta kiszolgálják az autósokat. Ezek a helyek sokak számára olyan környezetet teremtenek, ahol nem csupán járművük üzemanyagtartályát tölthetik meg, hanem pihenhetnek vagy éppen vásárolhatnak is. Azonban a digitális korban a vásárlók elvárásai is változnak. Az emberek többsége gyorsabb, egyszerűbb és lehetőleg automatizált ügyintézésre, vásárlásra vágyik. 

A tankolóautomatákkal indult el az automatizálás

A tankolóautomaták megjelenése forradalmasította az üzemanyag-vásárlási folyamatot. Gyorsaságuk és kényelmük elengedhetetlenek voltak a modern közlekedési igények kielégítéséhez. Azonban nem tagadható, hogy a beszerzési és telepítési költségek kissé visszatartó hatásúak lehetnek a kisebb üzemeltetők számára. Sok esetben ez a befektetés komoly erőfeszítést és pénzügyi terhet jelent. Ha a tankolóautomata beszerzésre is kerül, számos kútnál csak korlátozott számban. 

Az App&Tank a tankolóautomata helyett és mellett is megállja a helyét!

Az App&Tank megjelenésével új lehetőségek nyíltak meg a benzinkutak számára. Az alkalmazás egyedi megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók könnyedén, gyorsan és biztonságosan fizessenek a tankolásért. Ezenfelül ennek az innovatív megoldásnak a bevezetése nem jár olyan komoly anyagi teherrel, mint a hagyományos tankolóautomaták telepítése. Az App&Tank integrációja már meglévő tankolóautomaták esetén is lehetséges.

Az innováció által a hagyományos kútoszlopok könnyedén automatizálhatók, ráadásul mindez a költségek minimalizálásával és az ügyfélszolgálati élmény javításával érhető el. 

App&Tank

App&Tank: modernitás és kényelem egy rendszerben

Az App&Tank egy olyan forradalmi újítás, ami a hagyományos benzinkutak világát is átformálja. De miért lenne szükség egy alkalmazásra a benzinkutakon? Az indok egyszerű: az App&Tank nemcsak a vásárlóknak kínál kényelmet, hanem a kút tulajdonosoknak is hatalmas előnyöket biztosít.

Az applikáció lehetővé teszi, hogy a vásárlók gyorsan és egyszerűen tankoljanak anélkül, hogy sorban kellene állniuk vagy hosszabb fizetési folyamatokon kellene végighaladniuk. Az előre bevitt bankkártya adatokkal a fizetés mindössze néhány kattintással elvégezhető. 

Az App&Tank alkalmazás nem csupán egy új módja a tankolásnak, hanem egy lehetőség a benzinkút tulajdonosoknak, hogy frissítsék és modernizálják az üzleti modelljüket. Az applikáció ráadásul hozzájárul a kút népszerűsítéséhez is, a rendszer ugyanis integrált marketinget is tartalmaz.

Az alkalmazásban feltüntetésre kerülnek a partnerbenzinkutak, ami segít beterelni a felhasználókat az állomásokra és ösztönzi őket az automata használatára. Így a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi, ezzel pedig az új ügyfelek bevonzása is kipipálható. 

Az üzleti világ gyorsan változik és a digitális megoldások terjedése új lehetőségeket nyit meg minden iparágban. A benzinkút üzemeltetőknek semmiképpen sem érdemes figyelmen kívül hagyni ezeket az előnyöket. 

Az App&Tank nemcsak egy automata, hanem egy új üzleti modell!

Tudj meg többet rendszerünkről! >>>