benzinkúton

Egyre több autós igényli a gyors, érintésmentes fizetési lehetőséget a benzinkúton 

Ahogy a világunk egyre inkább digitalizálódik, és az életünket egyre jobban átszövik az új technológiák, úgy nő az igényünk a gyorsaságra és a kényelemre a mindennapi teendőink során. Ez alól természetesen az üzemanyagvásárlás sem kivétel. A legtöbb autós már nem elégszik meg a hagyományos készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel – keresik az érintésmentes, villámgyors, automatizált megoldásokat.

Sok kútüzemeltető azonban a sofőrök igényeinek változása ellenére is ódzkodik az automatizálástól, arra hivatkozva, hogy a korszerűsítés miatt megszűnik a személyes kapcsolat az ügyfelekkel. És bár valóban sokan az érintésmentes, gyors tankolást részesítik előnyben, még mindig vannak olyanok, akiknek az emberi kapcsolat hiánya zavaró lenne. Az automatizálás azonban nem feltétlenül kell együtt járjon a kút teljes átalakításával. 

Az App&Tank-kal akár csak részben, akár teljesen önműködővé tehető a kút!

Az automatizálás során gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon az üzemeltetők miként tudják megvalósítani az érintésmentes fizetési lehetőséget, miközben megtartják a személyes kapcsolatot az ügyfelekkel. Az App&Tank megoldást kínál erre a problémára, és lehetővé teszi, hogy a kútüzemeltetők rugalmasan alkalmazzák az automatizációt, méghozzá a saját igényeik szerint.

Az App&Tank egy olyan innovatív platform, amely lehetővé teszi a kúttulajdonosok számára, hogy akár csak részben automatizálják a töltőállomást, miközben megőrzik a személyes kapcsolat lehetőségét azok számára, akik ezt igénylik.

Rendszerünkkel létrehozható egy App&Tank sáv, ahol elérhetővé tehető az érintésmentes, gyorsított fizetés, illetve lehetőség van arra, hogy a kevésbé forgalmas órákban – például éjszaka  – a töltőállomás önműködő üzemmódba lépjen.  

A megoldások rugalmasságának köszönhetően lehetővé válik, hogy az üzemeltetők választhassanak a teljesen automatizált vagy részben automatizált rendszer között, attól függően, hogy mennyire fontos számukra a személyes kapcsolatok megőrzése. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót, és élvezheti az érintésmentes fizetés kényelmét anélkül, hogy lemondana a személyes kapcsolat fontosságáról.

Ahogy nő az igény az érintésmentes fizetésre, úgy nő az App&Tank által nyújtott megoldások népszerűsége is. A gyors, egyszerű és kényelmes fizetési lehetőség egyre több autós számára válik elérhetővé, biztosítva a zökkenőmentes üzemanyagvásárlás élményét.

Az App&Tank most egy hihetetlenül jó konstrukcióban érhető el!

Az App&Tank, a kútoszlop és a tankolóautomata terminál hármasa most együtt, kihagyhatatlanul jó áron vásárolható meg!

Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, az App&Tank már tankolóautomata terminállal is elérhető, így amennyiben valaki nem tartja kielégítőnek a kizárólag mobilos fizetési lehetőséget, annak sem kell más megoldás után kutatnia. Fontos, hogy a terminál és az App&Tank egy időben, párhuzamosan működhet. Ezekhez társul még egy kútoszlop, melyek most együtt, rendkívül kedvező áron, remek konstrukcióban érhetők el. 

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció. 

Részletekről érdeklődj, szívesen állunk rendelkezésedre!