marketing

A töltőállomások költséghatékonyan is ráerősíthetnek a marketingre

Legyen szó bármilyen típusú üzletről is, egy sem lehet igazán eredményes jól átgondolt marketing terv nélkül. A marketing kampányok, a látható online és offline jelenlét azonban nem olcsó mulatság – legalábbis általában. De persze jól tudjuk: mindig vannak kivételek.

A töltőállomás üzemeltetőknek nem kell mélyen a zsebükbe nyúlni azért, hogy népszerűsítsék kútjukat. Van egy módszer ugyanis, amivel bármiféle befektetés nélkül rá lehet erősíteni a marketingre. 

App&Tank – a marketing nagyágyú 

Az App&Tank egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a kút automatizálását, hiszen segítségével a kútoszlop mellett, egy QR-kód beolvasásával ki lehet fizetni a tankolást. Az applikáció azonban nemcsak egyszerűsíti és felgyorsítja a töltőállomás működését, hanem hozzájárul annak népszerűsítéséhez is. Az App&Tank ugyanis integrált marketinget is tartalmaz. 

Az alkalmazásban feltüntetésre kerülnek a partnerbenzinkutak, ami segít beterelni a felhasználókat az állomásokra és ösztönzi őket az automata használatára. Így a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi, ezzel pedig az új ügyfelek bevonzása is kipipálható. 

marketing

A kút fejlesztésére most beruházásmentes konstrukcióban is van lehetőség!

Az automatizálástól sokan azért tartanak, mert egyfajta méregdrága hóbortként tartják számon. És persze nem is tévednek nagyot, hiszen a közforgalmi tankolóautomaták valóban jókora befektetést igényelnek. Az App&Tank azonban ettől jóval kedvezőbb beruházásnak minősül. 

Egy kivételes akciós keretén belül most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat, mindezt mindenféle beruházás nélkül! Ráadásul azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek ezzel a lehetőséggel. 

Az App&Tank esélyt ad arra, hogy automatizáld és reklámozd kutad, így pedig rengeteg új ügyfelet vonzhass be. 

Az applikáció a felhasználók számára hihetetlenül kényelmesen használható. Az egyéb megoldásokkal ellentétben az App&Tank alkalmazásában csak egyszer kell regisztrálni, nem pedig minden kútnál külön-külön. Ráadásul az alkalmazás az autós közösségépítésre is lehetőséget biztosít, amelynek köszönhetően a kutak szintén új ügyfelekkel bővülhetnek.  

Tudj meg többet innovációnkról! >>>