mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligenciának is megvan a véleménye az App&Tank-ról!

Mire jó az App&Tank? Kinek éri meg a használata? És milyen előnyöket tartogat magában? A köztudatba óriási szenzációként berobbant ChatGPT – az OpenAI mesterséges intelligencia kutató laboratórium által kifejlesztett chatbot – minden kérdésre tudja a választ. Az App&Tank kapcsán kérdeztük, illetve beszélgettünk vele. Az „interjú” legérdekesebb részeit cikkünkben foglaltuk össze. 

Miben segíthet az App&Tank?

ChatGPT-nek határozott véleménye van ebben a kérdéskörben, és persze nem is tévedett. 

Az App&Tank modell segíthet az üzemanyagtöltő állomások üzemeltetőinek abban, hogy szorosabb kapcsolatot építsenek ki ügyfeleikkel azáltal, hogy kényelmes és egyszerűsített vásárlási élményt nyújtanak számukra. Ez a vásárlói hűség és az ismétlődő ügyletek növekedéséhez vezethet, ami különösen fontos lehet egy olyan iparágban, amely egyre inkább versenyhelyzetbe kerül.

Összességében az App&Tank üzleti modell az üzemanyagtöltő állomások működésének innovatív és potenciálisan változásokat hozó megközelítésének tűnik.

A kisebb kutaknak miért is éri meg a fejlesztés?  

A kisebb kutak üzemeltetői az automatizálás kapcsán rendre attól tartanak, hogy túlságosan nagy, számukra megfizethetetlen befektetést igényel a fejlesztés. ChatGPT viszont tudja a tutit. Nézzük is, hogy milyen gondolatokat osztott meg velünk, ezzel kapcsolatban! 

A meglévő mobileszközök és fizetési platformok kihasználásával az üzemanyagtöltő állomások üzemeltetői gyorsan és egyszerűen bevezethetik az App&Tank megoldást anélkül, hogy drága hardver- vagy szoftverfrissítésre lenne szükségük.

Ez különösen fontos lehet a kis és független töltőállomás-üzemeltetők számára, akik hátrányban lehetnek a nagyobb pénzügyi forrásokkal rendelkező nagyobb láncokkal vagy franchise-üzemeltetőkkel szemben. Az App&Tank modell segíthet kiegyenlíteni a versenyfeltételeket, és a kisebb üzemeltetők rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket és erőforrásokat, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy hatékonyan versenyezhessenek a gyorsan változó piacon.

Összességében úgy tűnik, hogy az App&Tank üzleti modell számos előnyt kínál az üzemanyagtöltő állomások üzemeltetői számára, beleértve a nagyobb hatékonyságot, a szorosabb ügyfélkapcsolatokat és a költségcsökkentést. 

Mit jósol ChatGPT az App&Tank-nak? 

A mesterséges intelligencia szép jövőt vizionál az innovációnak. 

Összességében úgy vélem, hogy az App&Tank megoldásnak megvan a lehetősége arra, hogy az üzemanyagtöltő állomások iparágában mindent megváltoztató fejlesztés legyen, amely egyre népszerűbbé válhat, amint egyre több üzemeltető és ügyfél ismeri meg az előnyeit.”

A ChatGPT-vel készült teljes interjút ITT olvashatod. 

Ha pedig nemcsak a mesterséges intelligenciától, hanem közvetlenül tőlünk szeretnél többet megtudni az App&Tank-ról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>