extraprofitadó

Tudtad? Az extraprofitadó egy része megtakarítható!

A januártól élő extraprofitadó teljes egészében átírta az üzemanyag-kereskedelemre vonatkozó szabályokat. A legnagyobb bevételű olajtársaságok terhei másfél százalékkal csökkentek, míg a kisebbeké a hússzorosára nőttek. A rendelet a kisebb kutaknak valódi érvágást jelentett, hiszen jókora plusz kiadással kell számolniuk. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy fel kell adniuk a harcot és át kell engedni a terepet a nagyoknak! A megfelelő változtatások bevezetésével van mód arra, hogy az extraprofitadó egy része megtakarítható legyen!

Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk az adóváltozás legnagyobb vesztesei kétségkívül a kisvállalkozások. 

Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője szerint a mintegy 2000 hazai közforgalmi kút közül nagyjából 700 kis kút van, amelyek jelentős része abba a sávba esik, ahol 0,15-ről 3 százalékra nő a különadó. Ezek a töltőállomások alacsonyabb költséggel dolgoztak, ennek köszönhetően volt lehetőségük olcsóbban kínálni az üzemanyagot. Bujdos szerint az öt vagy adott esetben tíz forinttal alacsonyabb ár kellett ahhoz, hogy megtartsák a vevőkörüket. A januári változtatással azonban ezt a lehetőséget teljes egészében elvették tőlük. Sőt, ez a durván 20 forintos literenkénti adóemelés számos kisbenzinkút számára nem kigazdálkodható. 

Mit tehetnek a kisebb benzinkutak? 

Ahhoz, hogy a kisebb töltőállomások ilyen viszontagságos körülmények között is fent tudjanak maradni, költségeket kell csökkenteni, hogy legalább az extraprofitadó egy része megtakarítható legyen. Ez lehetséges, amennyiben az értékesítés a normál teljesítményű kútoszloptól eltérő, nagyobb kapacitású, elkülönített kútoszlopon történik. Mindez megtörténhet akár automatizálással is, melynek bevezetése egyszerűbb, mint gondolnád. 

Az automatizálás sosem volt olyan egyszerű, mint most!

Az automatizálásban nagy segítséget nyújthat az App&Tank, amellyel azonnal, jelentős literre vetített költségmegtakarítás érhető el. Az innovációnak köszönhetően lényegében teljesen megszüntethetők a jelenleg költséges rendszerek, hiszen az üzemeléshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A kútra felhelyezett QR-kód telefonos beolvasásával az ügyfelek pillanatokon belül, önállóan áteshetnek a fizetési procedúrán. 

Az App&Tank alkalmazásában feltüntetésre kerülnek a partnerbenzinkutak, ami segít beterelni a felhasználókat az állomásokra, illetve ösztönzi őket az automata használatára. Ennek köszönhetően még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi. A fejlesztésnek hála új ügyfelek vonzhatók be, illetve a költségcsökkentésnek köszönhetően a régi vásárlók megtartásával sem lesz probléma. 

Most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálható akár a teljes benzinkút. Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk aktuális, kihagyhatatlan ajánlatunknak köszönhetően akár már mindössze 3.990,-EUR + áfa áron juthatsz hozzá egy új nagyteljesítményű kútoszlophoz, ráadásul 2 év garanciával! Azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek az automatizálási lehetőséggel. 

És ne feledd! Csomagkedvezményeinkkel most még gazdaságosabban lehet automatizálni!

Az App&Tank, a kútoszlop és a terminál most együtt kihagyhatatlan áron érhető el, mindössze 5.490.00.-Ft + áfától!

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció.

Részletekről érdeklődj, szívesen állunk rendelkezésedre!