kutad

Csökkentsd költségeidet és tedd újra versenyképessé kutad!

A kis benzinkutaknak egyre nehezebb érvényesülniük a piacon, hiszen a sofőrök egyre gyakrabban választják a nagyobb töltőállomásokat. Azonban nem kell aggódni, hiszen itt az App&Tank, amely olyan innovatív megoldást kínál, amellyel a kisebb kutak csökkenthetik költségeiket, így pedig növelhetik versenyképességüket. 

Az App&Tank egy olyan nem mindennapi megoldás, amely segítségével meg lehet szabadulni a költséges pénztárgépektől, a drága tankolóautomatáktól és az emberi erőforrások költségeitől. Ráadásul a fejlesztés most beruházásmentes konstrukcióban érhető el!

Milyen előnyei vannak az App&Tank-nak?

  • Befektetés nélküli fejlesztés 

A hagyományos tankolóautómaták jelentős beruházást követelnek meg, amit sok kis benzinkút nem engedhet meg magának. Az App&Tank beüzemelése viszont egyszerű és költséghatékony. Így nem kell felesleges kiadásokra fordítani, mégis elérhető a modern tankolási élmény bevezetése.

  • Versenyképes árak

A csökkentett üzemeltetési költségek lehetővé teszik, hogy versenyképes áron értékesítsd az üzemanyagot. Ez vonzóvá teszi a kis benzinkutakat az ügyfelek számára, akik többségét semmi más nem vezérli a kút kiválasztása során, csakis az ár. 

  • Jelentős mértékű költségmegtakarítás 

Az App&Tank lehetőséget biztosít az emberi erőforrások és a munkatársak számának optimalizálására. Az innováció továbbá lehetőséget kínál arra, hogy részben vagy egészben megszabadulj más rendszerek költségeitől és a pénztárgép használatától.

  • Ügyfélkörbővítés

Az applikáció innovatív megoldásokkal segít felkelteni az ügyfelek érdeklődését, felhívja a figyelmet a partner kutakra. És persze nem lehet elmenni amellett sem, hogy egyszerű és praktikus a használata, melynek köszönhetően gyorsan és könnyedén át lehet esni vele a tankoláson. Ezzel növelhető az elégedett, visszatérő ügyfelek száma.

Tedd próbára rendszerünket!

Egy kivételes akció keretén belül most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálhatod akár a teljes benzinkutat. Ráadásul mindenféle beruházás nélkül! De azoknak sem kell bánkódniuk, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, ugyanis ők akár visszamenőlegesen is élhetnek ezzel a lehetőséggel. 

Az App&Tank minden támogatást megad ahhoz, hogy kutad a piac valóban versenyképes szereplőjévé váljon!

Tudj meg többet innovációnkról! >>>