tankolóautomata

Közforgalmi tankolóautomata kasszarendszer nélkül? Lehetséges! 

Minden töltőállomás tulajdonos kutat azon lehetőségek után, amelyekkel vállalkozásukat költséghatékonyabbá tehetik. Ehhez első körben az olyan kiemelt költségelemekre, mint a pénztárgép, alternatív megoldásokat kell találni.

De lehet-e egyáltalán pénztárgép nélkül működtetni egy benzinkutat? A válasz: igen!

Búcsút inthetünk a költséges kasszának! 

A Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatósági Főosztályának állásfoglalása pénztárgép használattal kapcsolatban kimondja: az önműködő töltőállomás kezelőszemélyzet nélküli automata berendezésnek minősül, ezért az így értékesített üzemanyag mentesül a nyugtaadási kötelezettség alól, így nem kell rendelkeznie online pénztárgéppel.

Ennek értelmében az automata berendezéseken értékesített üzemanyaghoz nincs szükség pénztárgépre. Ha tehát az automatizálás mellett döntünk, a kút nem igényel drága kasszát, így annak járulékos költségei is megtakaríthatók.

Jöhet az automatizálás! 

A Multicore Kft. 2010-ben elsőként vezette be közforgalmi tankolóautomatáit a hazai piacra. Partnereinknél azóta is üzemelnek a berendezések, megfelelve minden vonatkozó jogszabálynak és követelménynek. Ezen időszak alatt a hatóságok hozzáállása is alátámasztotta, hogy a pénztárgép nélküli automaták mindenben megfelelnek a szigorú előírásoknak.

Az automatizálás bár megtérülő és költségcsökkentő beruházásnak minősül, a modernizálásnak gátat szab a magas induló befektetési költség. Nem vitás ugyanis, hogy a tankolóautomaták beszerzése és beüzemelése jókora összegeket emészt fel. Megoldásként azonban kifejlesztettük rendszerünket, az App&Tankot!

A tankolóautomata most akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető!

Az App&Tank leegyszerűsíti, illetve ingyenessé teszi a kutak automatizálását. Az innovatív alkalmazás lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy a benzinkutakon a kútoszlopon található QR-kód beolvasásával fizessenek. 

Az App&Tank lehetőséget kínál arra, hogy részben vagy akár egészben megszabaduljunk más rendszerek költségeitől és a pénztárgép használatától. Ennek a megoldásnak az üzemeltetése nem igényel emberi erőforrást, drága pénztárgépeket vagy a hagyományos tankolóautomaták által megkövetelt befektetést.

Emellett beépített marketingtevékenységgel is segítjük az üzemeltetőket. Célunk, hogy minél több autós felfedezze és használja az alkalmazást, ezáltal a partnerkutak népszerűségét is növelve.

A rendszer már működik, az érdeklődők már személyesen is megtekinthetik működés közben. Gyere, próbáld ki az App&Tank rendszerét, és csökkentsd te is a működési költségeidet!